-
Paintball
Gra ktos z Warszawy? Bo chcialem zacząć przygode z tym "sportem"(CS mi nie wystarcza) ale niemam sie od kogo dowiedziec szczegolow, kosztow i ogolnych informacji na ten temat.
-
Re: Paintball
U nas na Uniwerku działa dość prężnie sekcja ekstremalnych sportów "SEkS". Tłuką się ostro w Paintball i inne takie, niestety nie mam kasy, ale mogę się zorientować co do kosztów i miejsca.
-
O to jesli możesz to byłbym wdzięczny, wiem że na dobry początek musze miec conajmniej 1500zł ale nic pozatym. Wiec wszelkie informacje bardzo sie przydadzą, bo może przeniose sie z CS na realną walke dostarczającą więcej adrenalinki
-
-
Też szukalem i znalazlem tylko jeden z nich, dziwne ale dzieki napewno poczytam :]
-
Niestety wszyscy "ekstremaliści" jeszcze się obijają (a ja jeszcze nie wyjechałem na wakacje Będą dopiero w październiku i dopiero wtedy będę w stanie wyciągnąć od nich jakieś precyzyjniejsze informacje. Mam nadzieję, że coś w podanych wcześniej adresach znalazłeś.
-
Ja byle kilka dni temu pierwszy raz sie w to pobawic. Zajebista sprawa!! Tez sie zastanawiam nad kupnem swojego sprzetu ale zestawik kosztuje ok. 1200 zl. Ale jest tez opcja kupna badziewnego sprzetu na poczatek za ok 400 zl...
-
Ja polecam bardziej Air soft guna niz paintballa bardziej realistyczne guny no i tansze w utrzymaniu. Sprzet nabedziesz na takich stronach jak www.military.pl
a potrzebna wiedze i maniakow znajdziesz na www.wmasg.pl Zycze powodzenia aha i jak nie masz 2000zl to lepiej nie zaczynaj cholernie drogi sport zarówno paintball jak i airsoft
-
Do airsoftu mam guna na sprzedanie bo juz się w to nie bawie brak czasu i ekipa sie rozpadła... mogę go sprzedać za 250 zł
Stan guna bardzo dobry z 7 razy może z nim biegałem bo kupiłem później inny
-
Hmmm ASG ma bardziej realistyczne giwerki mówisz popatrz na http://www.armotech.us i http://www.ariakon.com. Zresztą jakby ktoś chciał realistyczne giwerki to idzie na szczelnice.
A może ktoś gra na śląsku w painta?
Uprawnienia umieszczania postów