Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Red Alert 2...

Red Alert 2...

witam czy zna ktoś kody do tej gry?? przeszukałem cały internet i nic ...

Re: Red Alert 2...

hehe graj bez kodow ja przeszedlem cala ta gierke super

ja też przeszedłem ją chyba z 20 razy ale chce se zagrać z kodami np na szybsze budowanie cyz coś takiego... najlepsza misja to ta gdzie podchodzisz tymi kolesiami co szczelają prądem do tej wierzy eifla i zaczyna sie masakra...

Znalazlem tylko to:

Więcej kasy w skirmishu.

Podczas ładowania misji wpisz (powoli): dolarday
    Kod działa tylko w trybie skirmish.

hmmm ja też to kiedyś znalazłem i to raczej nie działa....

mam ciekawe zdięcie z mojej gry w Red Alert 2 Yuri Revange ale nie wiem jak je wam pokazać... do boju rusza 19 Demolution Track z czego prawie połowa jest chroniona Iron Curtine czyli mogą wycuchac kilka razy a w zanadrzu mam jeszcze Bompke atomową ... ciekawe zdięcie...

Najlepszy i tak jest ten pojazd latający w ruskich. Wiecie ten z bombami. Wszystko rozwali.

A gdzie tam najlepszy budujesz 10 pojazdów przeciw powietrznych u aliantów jedziesz na połowe planszy i jak tylko będzie dolatywał ten sterowiec to game over nie zdąży dolecieć do mojej bazy... one są strasznie wolne jak już to z sovietów najlepsze są apokalipsy budujesz 6 i game over...

no apokalipsa extra tank a te sterowce za wolne, ale sile ognia maja niezla, ale nie opyla sie w nie inwestowac

Uprawnienia umieszczania postów