Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kto gra w piłke nożną w jakiejś drużynie ?

Mieszany widok

Kto gra w piłke nożną w jakiejś drużynie ?

No więc ludzie wpisujcie się , kto gra w jakiejś drużynie piłkarskiej gdzie i w jakim roczniku. Ja osobiscie gram w juniorach Świtu Nowy Dwór Mazowiecki. W roczniku 87 ale gram w lidze 86. Gram w lidze mazowieckiej. Może z którymś z terrarystów spotkałem się na boisku ? Pozdrawiam !

Re: Kto gra w piłke nożną w jakiejś drużynie ?

Ja grałem kiedys przez długi okres czasu w GKP Targówek i przez chwile w Legii rocznikach 88. W Legii zagrałem tylko jeden mecz potem odszedłem.

Teraz uprawiam sztuki walki choć ostatnio przez kontuzje zostałem wykluczony z treningow, a teraz mi sie niechce bo niemam szans na start w Ms.świata o ktorych tak marzyłem wiec po co mam sie narazac na nastepne kontuzje.

Ja grałem w UKP Zielona Góra rocznik 89. W lidze gralismy z 2 lata starszymi. Ale od tego roku nie chce i się jush wstawać 2 razy na 7 a najpóźniej na 9 :P i mieć lekcje do 16. Ja byłem w klasie piłkarskiej.

to ja niejestem w kalsie pilkarskiej i przez cztery dni w tygodniu w zeszłym roku miałem lekcje od 8 do 16 :-)

Rety. Lekcje od 8 do 16? To ja może też się pochwalę że też miałem lekcje tylko od 7 do 15 przez trzy dni w tygodniu, a w piątki (jeden z tych "długich" dni) zdażało się zostać na prośbę gościa od informatyki nawet do 20 A tak wracając do tematu bo się ciut zapędziłem, to ja nie gram, nie grałem i nie będę grał w żadnym zespole piłkarski bo, tak prawdę powiedziawszy, nie lubię grać w nogę

ja kiedys gralem we vratislavii, ale bylem mlody i po jakims czasie zrezygnowalem bo trener byl troche do bani...szkoda gadac...teraz szykuje sie do profesjonalnego grania w...unihokeja nie wiem czy wyjdzie, ale ide na trening niedlugo.

Ja miałem iść trenować do Zagłębia Sosnowiec ale plany sie pokrzyzowały i trenuje w zagłębiu ale hokej na lodzie

Hmmmm no to ja dawno temu gralem w OSIR Targowek rocznik 86, nastepnie w TPD Warszawa rocznik 86. Dawne czasy, Neo moze zrobimy wlasna druzyne??

Uprawnienia umieszczania postów