-
Re: Spider-Man 2 - wrażenia z filmu
w kazdym filmie sa wpadki
ale chocby nie wiem co tu nawypisujecie i tak pojde zeby sie o tym przekonac hehe
-
Spiderman to kino familijne. Raczej dla fanów komiksów ze spidermanem spider nigdy nie był mroczny komiksy mnie raczej bawiły. Twórcy filmu wybrali do 1 i 2 części aqrat takich wrogów spidera aby mogły ich obejrzeć też dzieci. Pełno jest zabawek spidermana one były nawet zanim powstał film wiadomo, że dziaciaki pójdą na ten film więc musiali dobrać odpowiednich wrogów. Gdyby wybrali Venoma albo Carnage to jestem pewien że nie jesten z dzieciaków by narobił w gacie. Carnage to mój ulubiony wróg spidera seryjny morderca bez sumienia jednak kino jeszcze nia ma takich efektów aby tą postać dobrze zrobić. Mi się osobiście spider podobał bo właśnie na takie kinofamilijne byłem nastawiony. Co do super bohaterów to zawiodłem się jednak na późniejszych częściach batmana pierwsze 3 części wciskały w fotel Jocker był tak straszny i chory że jako dziecko bałem się zasnąć, historia pingwina i kobiety kot też była super... jednak z mr frizem przesadzili dno na maxa...
-
heh Carnage to tez moj ulubieniev bo kiedys duzo tego czytalem jakby w trzeciej czesci go dali to moze by jakis thriller wyszedl dobry
Dla nie wiedzacych ktory to Carnage tutaj jest zdjecie
-
Hehe warto zaznaczyc dla niewiedzacych ze na fotce Carnage to ten czerwony a no i przyznam Venom i Carnage zajebisci SKorpion tez fajny byl, kwas z ogona hehe
-
Witam!
Filmu jescze nie ogladalem ale sie na niego wybieram. Nie uwazam teg typu filmow za arcydziela sztuki ale milo mi sie na nich bawie. Lubilem komiks Spider-mana, teraz nie mam niestety na to czasu, dlatego na pewno z przyjemnoscią obejrze film z tymi bohaterami. Hmmm, komiksy z zalozenia tez sa dla dzieci... a przeznaczone i odbierane sa nierzadko przez doroslych.
Z bohaterow Marvelowskich lubie najbardziej 'X-men', inni wola Spidera, dla jednych jedo bedzie super a drugie chala. Ale tak to juz jest Sa ludzie, ktorzy na widok Gwiezdnych Wojen dostaja rozstroju nerwowego...
Idac do kina na tego typu filmy (bajkowe i raczej nierealne) na pierwszysm miejscu stawiam sobie zobaczenie znanych bohterow w nowych sytuacjach, w nowych ujeciach i w sposob widziany przez innych (okiem scnarzysty, rezysera, aktorow itd.). Na drugim miejscu fabule, ktora z kolei gra pierwsze skrzypce podczas ogladania komiksu czy czytania ksiazki. Wyjatkami od tej regoly sa filmy, ktore sa tylko nieudana i czesto zamierzona proba przedstawianie interpretacji (patrz "Wiedzmin" czy tez moze stare, z ubieglego wieku ekranizacje "Spider-man'a")
Komentarze, ze to film dla 10 latkow sa zupelnie nie na miejscu... Ja na przyklad uwielbiam ogladac stare kreskowki pelnometrazowe Disneya oraz inne filmy rysowane powiedzmy te z Cartoon Network. To ze ktos tego nie lubi i uwaza to za dziecinniade nie oznacza, ze sam jest dorosly, wrecz odwronie.
-
Eeee nie przekonałaś mnie. Dalej nie rozumiem, jak można oglądać Spidermana ). Ale widzę, że terraryści lubią takie kino. Kiedyś było o wspaniałych filmach z Seagalem i VanDammem, teraz Spiderman )). Dobre kino to na pewno nie jest.
-
spoko DEXiu tak jak mowisz kwestia gustu
Uprawnienia umieszczania postów