Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Spider-Man 2 - wrażenia z filmu

Re: Spider-Man 2 - wrażenia z filmu

E ale ja nie chce nikomu nakazac nie chodzenia na spidermana 2, uwazam ze takie filmy o super bohaterach typu spiderman,batman czy te x-meny to chaly:-/ a dla samych efektow chodzic mi sie nie chce, wole sobie wydac pieniadze na co innego albo pojsc na film jakis z prawdziwego zdarzenia:] a Lord of the rings ogladalem i sredni bym powiedzial, titanic nie podobal mi sie, a spidermana nie ogladalem i nie obejrze:]

Zajmijcie się lepiej lepszymi filmami, a nie tą holiłóckom komerchą, która wszystko sprowadza do kasy, efektów i prażonej kukurydzy. :P

Spidermana oglądać )) To już trzeba mieć naprawdę 10 lat. Nie luzujcie mnie.

A ja ogladalem, podobal mi sie. Efekty lepsze, historia tez niczego sobie. Oczywiscie byly tez elementy wkurzajace (typu te pouczajace, "wzniosle" dialogi), ale bylo tez sporo humoru. NIe zaluje ze poszdlem. I wcale nie uwazam ze tylko 10-latki chodza na takie filmy - na dzieciach producenci nie zarobiliby takiej kasy (bodajze 400 mln juz na koncie). Jedynka tez byla spoko, wg mnie oba filmy stoja na zblizonym poziomie.

To co według was (Jimbo, Mefisto i Murinusek) jest dobrym filmem. Prosiłbym o jeden, dwa przykłady. Nie twierdzę że Spider musi się wszystkim podobać. Nie jest to świetny film ale po prostu przyjemnie się go ogląda. Np. wg mnie dobre są filmy Hitchcocka (cheba tak to się pisze), Spielberga niekoniecznie. Z filmów które ostatnio oglądałem (no może to nie najnowszy film ale nie szkodzi) za dobry (pod względem zarówno scenariusza, gry aktorskiej jak i ogólnego wrażenia) uważam "Piratów z Karaibów" chociaż może to dlatego że lubię Johnny'ego Deppa (swoją drogą świetny aktor). O animowanych filmach nie będę mówić bo to już nie ten poziom i nie ta kategoria.

jedynka do dupy, na dwojce nie bylem i chyba nie zamierzam isc. a szkoda bo jestem fanem tworow pana Lee. za to x-man to "Dla mnie bomba" :> :]

DEXiu - z dobrych filmów ostatnio oglądałem Dogville i K-PAX. Polecam.

Dobre filmy hmmm, moim zdaniem "Amnezja", "Terminator 2", "Szeregowiec Ryan"

A ja mysle, ze to jest bez sensu... ta cała dyskusja, dlatego, poniewaz kazdy z nas ma inny gust filmowy... Nie prawda ze na Spider-man'a chodza tylko 10-cio latki jak to ktos okreslił... wszystko zalezy w jakim stopniu kazdy z nas czuje sie jeszcze dzieckiem... Mi sie ogólnie fabuła filmu np. podobała... A w sali kinowej byli tez ludzie duzo starsi ode mnie... Nie jest to jednak najlepszy film ostatniego czasu... widziałem wiele lepszych. Wg. mnie do takich zaliczają sie między innymi Troja (choć to nie kazdemu musi sie podobać, mi mimo odstępstw od Iliady sie podobała, byc moze dlatego, ze sam uwazam Iliade za fikcje, poza tym interesuje sie troche "tymi sprawami"...) jest tez wiele filmów, których niestety nie widziałem, ale zapewne były one bardziej warte zobaczenia...

tak więc o gustach sie nie dyskutuje i tyle, niech kazdy chodzi sobie na to na co ma ochote Zawsze znajdą sie zwolennicy danego gatunku filmów-ja na przykład nie przepadam za typowymi komediami...

jesli strasznie nagmatwałem to sorry ...

Moze i troche nagmatwales, ale zgadzam sie z toba :P

Uprawnienia umieszczania postów