Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Spider-Man 2 - wrażenia z filmu

Spider-Man 2 - wrażenia z filmu

Dzisiaj byłem na tym filmie w katowickim IMAXie. Ogólnie dość fajny. Może trochę za bardzo sztuczne niektóre efekty ale cały film dość porywający. Co do gry aktorskiej to OSCARowych ról tutaj raczej nie ma. W pierwszej części dobrą grą (zresztą jak zwykle) popisywał się Willem Dafoe natomiast w "dwójce" chyba jedynie Alfred Molina coś pokazał. Szkoda tylko że jego rola była dość ograniczona i w sumie był na ekranie może 15 minut. Jak ktoś widział (tylko błagam jeśli ktoś oglądał wersję "nie koniecznie legalną" np. w DivXie to niech za bardzo nie komentuje efektów komputerowych)

Re: Spider-Man 2 - wrażenia z filmu

ja nie ogladalem jeszcze tego filmu i po przeczytaniu informacji znajdujacych sie w tym linku http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?i...GLKoQjZAUl8SWo nie mam zamiaru bo chyba nie warto

eeeh szkoda slow klapa jak dla mnie.No ale coz moze ktos lubi taki kicz

a co Nazer przeczytales info w linku ktory dalem, czy nie lubisz czleka pajaka??

Ja sie wybieram na ten film, jak tylko bede go grali u mnie w mieście. Jedynka byla przecietna a slyszalem ze dwojka jest od niej lepsza.

2 jest gorsza i zapowiada część 3 hehehe to nie jest az tak dobry film przeciez juz o niebo lepszy byl xman 1 i 2, ciekawe jak nowy batman bedzie wygladac

Murinusek ==> a oglądałeś może trylogię Matrixa? Albo Władcę pierścieni?Podobało się? To dowiedz się że w sumie wszystkie trzy części Matrixa miały 262 błędy a trylogia Władcy pierścieni uzbierała 656 błędów. W ogóle to polecam zobaczyć sobie (jeśli znasz jako tako angielski) na moviemistakes.com. Tam sobie może szpopatrzeć ile błędów miały najlepsze produkcje typu Titanic. A tak w ogóle ja nie wiem czemu wszyscy się tak doczepili tych błędów bo już enty raz czytam "Spider-Man 2 ma ĄŻ 60 BŁĘDÓW toż to tragedia" i inne podobne teksty. Mistrzu obejrzyj sobie raz Spiderka i potem powiesz mi ile z tych błędów sam zauważyłeś. Bo ja czytałem opisy WSZYSTKICH błędów a nie zauważyłem prawie żadnego z nich chociaż specjalnie patrzyłem tam gdzie miały być.

Fryzjer ==> a to że Xman 1 i 2 były lepsze to kwestia tylko i wyłącznie gustu. Według mnie to była chała na całego - jakieś pajace w burdelowych ciuszkach latają wrzeszczą i strzelają oczami.

titanic to NIE BYLA najlepsza produkcja.. to gniot!

Ale gniot w najlepszym wydaniu . I przy okazji najlepiej zarabiający gniot w historii kina Teżbym chciał robić takie "gnioty"

Deathscythe
    Guest

Film Spider-Man 2 nie podobał mi się ale za to podoba mi się gra.

Uprawnienia umieszczania postów