Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: WE WROCKU ŁAPANKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Dark Raptor
    Guest

Re: WE WROCKU ŁAPANKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie zapominaj, że to specjalistka w dziedzinie bezkręgowców

Moje ptaszniki często pocierają nogami o nogi - jak się czyszczą.
    Włosy z powietrzem wciągam codziennie - kocie (i jeszcze żyję)
    Fakt, akwarysta nie powinien spać w pokoju z ptasznikami tylko z rybkami

Niestety media złapały trop i teraz rozkręcają sprawę (teraz będzie cała nawała specjalistów, a jutro może trafimy do faktów i wiadomości).

Debilizm, to moje zdanie. Ale w końcu mamy sezon ogórkowy. Szkoda, że kopa dostają tak wartościowe jednostki jak Awi.

Trzymaj się!

Oj przepraszam - we Faktach na TVN24 to już dzisiaj były pająki.
    Ale za późno włączyłem i nie słyszałem wszystkich bredni.
    Za to zauważyłem, ze przy kazdej tego typu "aferze" media z uporem maniaka pytają o opinię weterynarzy zamiast biologów czy hodowców.

Dark, spokojnie? Jakiego kopa? Coz, nie zamierzam sie tak od razu poddac, chociazby dla zasady.... A co mi sie takiego stalo? To ze nabredzili, ze zatrzymali handlarzy pajakami? Z tego co wiem, nie zatrzymali nikogo, a tym bardziej mnie... Przynajmniej niedowiarki ogladneli sobie moje regaly .

Dark Raptor
    Guest

No i trafiły w najlepszy czas antenowy
    Ale swoją drogą to masz teraz przez to trochę zawracania d...., zupełnie niepotrzebnie.

w wyborczej chociaz troche wiecej obietywizmu (pomijajac zaby na pokarm). a kto jest tajemniczym Robertem?

"Nie wiadomo, skąd pochodziły jadowite pająki, kto je kupował i ile sztuk udało się handlarzom sprzedać."

Jezeli sprzedawali przez internet to bardzo latwo jest sprawdzic kto kupowal , cala ta historia to jeden wielki wał

On Thu, 19 Aug 2004 mich_u@o2.pl wrote:

>> Imie: Michał
    >> Login: michal_cesarz
    >> Email: mich_u@o2.pl
    >> Typ: Opinia
    >> Serwis: Inne
    >> Tresc wypowiedzi:
    >> Boze, jak mozna pisac takie bzdury! Artykul z czwartku, 19 sierpnia 2004 "Handlowali jadowitymi pająkami" to jakies totalne brednie wyssane z palca... Zacznijmy od tego, ze WSZYSTKIE pajaki sa jadowite, co nie znaczy ze ich hodowla i sprzedaz jest zakazana. Po drugie takie zajscie nie mialo miejsca, wiem bo trabili o tym w telewizji pokazujac material nagrany w mieszkaniu jednej ze znanych mi dobrze terratystek sprzedajacej legalnie ptaszniki... Ona sama jest zaskoczona i oburzona ze tak to wszystko poprzekrecano. Na drugi raz sprawdzajcie chociaz czy w tekscie ktory chcecie opublikowac nie ma czasem jakis absurdow, ktorym w tym przypadku jest stwierdzenie ze "jeden z zatrzymanych mial hodowle niejadowitch pajakow".
    >>

Witam,
    Dziekuje za zgloszenie.

Dziekujemy za uwage, zostala przekazana do odpowiedniego serwisu.

Pozdrawiam
    Marek Baginski

poczta@wp.pl
    -------------
    Zespol Obslugi Klienta
    Wirtualna Polska S.A.

Nie ludz sie.... Oni tego zapewne nawet nie przeczytaja...
    Swego czasu byl rewelacyjne skecz Kobuszewskiego o Ksiedze Uwag i Zazalen... Kto widzial ten wie o co chodzi... W kazdym badz razie, jakbys wyslal tam text o tym, ze w artykule sa bledy, bo nieuwzgledniono ptasznikow z Melmacka, ktore nie dosc, ze sa niejadowite, to jeszcze i potrafia spiewac dzieciom kolysanki, reakcja Onet'u bylaby podobna ;>>>

redknee
    Guest

ahahah ja pierd.... jakie jaja z ta pieprzona gazeta
    szkoda gadac

zdazało mi sie kilka razy dokonywać odbioru/sprzedazy ptaszników przy akurat przechodzących "dziewczynach"(czyt. suki) i nie zwrócili uwagi. Zresztą otworzył bym pojemnik z kędziorkiem i pewnie by sie odczepili:-) a tak pozatym to CHWDP!!! nie lubie ich i już, nigdy mi jeszcze nie pomogli... i nie wierze żeby mi pomogli, więcej szkód narobią ehhhss

Uprawnienia umieszczania postów