Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: WE WROCKU ŁAPANKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Atrax Robustus
    Guest

Re: WE WROCKU ŁAPANKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no.. jak na WP cos pie****** to nie wiem, czy mam sie trzymac czy spadac.
    Mam nadzieje, ze nikt w to nie uwierzyl

Bardzo podoba mi sie tez haslo "niejadowite pajaki".
    No ale to jest martwy sezon.. nic sie nie dzieje, to musza plesc bzdury, aby serwis jakos sie trzymal i nie bylo zastoju.

Adam Fojcik
    Guest

Ja po prostu kocham, jak ktoś sie pyta czy moje pająki mają jad...chyba sobie w domu walne wielki transparent, że wszystkie pająki mają jad. A żaden z gości nie umie uwierzyć, że wszystkie pająki są jadowite, nawet kątniki

Jak byłem kiedyś w sklepie zool. to przyszła taka jedna kobita (dośł młoda) i powiedziała że ona by chciała pająka - no to sprzedawca sie ją pyta jakiego, ona na to:"Prosze pana, ja bym chciała tego (pokazuje na smithi), ale czy one są jadowite"?. Sprzedawca mówi, że owszem, no to kobita; "A są wersje niejadowite??"...Matko boska, myśłałem że umrę ze śmiechu...

Taaa, dzwonie wlasnie po komendach z zadaniem sprostowania, ale jakos tak nikt nie podnosi telefonu. Bede to drazyc dalej.

Uwazaj Awi, bo Cie zapuszkuja jeszcze....hehe.....Trzeba bylo hodowac tylko te niejadowite!!!!!!

ale czy gdzies jest napisane ze to awi, wlasnie ciebie zatrzymali? nie stresuj sie bo to moze nie o tobie mowa;]

a ja bym chciał poztrowić panią Izę autorkę tych wiadomości na wp. i jednoczśnie chciałbym jej wręczyć nagrodę 'jobla' w dziedzinie rozpoznawania jadowitości pająków. Jak by nie patrzyć to jeszcze jedna wiadomość potwierdzająca poziom naszej policji i jej wiedzy .LUDZIE CZAPKI Z GŁÓW

Przed momentem było o tym w faktach na TVP3...
    Od razu do mnie babcia zaczeła wydzwaniac zebym to powypuszczal bo mnie zamkna

A najlepesze bylo to ze tam funkcjonariusz mowil cos ze "po zebraniu dozej ilosci informacji o tych stworzenia, interweniowalismy" :]

O mnie. Wlasnie sie dowiedzialam, ze w TV pokazywali moje geniculaty swiezo wyklute... Ciekawe, w jakim kontekscie?

awi z kamera sie do ciebie wbili czy cos zabrali?

Uprawnienia umieszczania postów