-
Re: WE WROCKU ŁAPANKA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no.. jak na WP cos pie****** to nie wiem, czy mam sie trzymac czy spadac.
Mam nadzieje, ze nikt w to nie uwierzyl
Bardzo podoba mi sie tez haslo "niejadowite pajaki".
No ale to jest martwy sezon.. nic sie nie dzieje, to musza plesc bzdury, aby serwis jakos sie trzymal i nie bylo zastoju.
-
Ja po prostu kocham, jak ktoś sie pyta czy moje pająki mają jad...chyba sobie w domu walne wielki transparent, że wszystkie pająki mają jad. A żaden z gości nie umie uwierzyć, że wszystkie pająki są jadowite, nawet kątniki
Jak byłem kiedyś w sklepie zool. to przyszła taka jedna kobita (dośł młoda) i powiedziała że ona by chciała pająka - no to sprzedawca sie ją pyta jakiego, ona na to:"Prosze pana, ja bym chciała tego (pokazuje na smithi), ale czy one są jadowite"?. Sprzedawca mówi, że owszem, no to kobita; "A są wersje niejadowite??"...Matko boska, myśłałem że umrę ze śmiechu...
-
Taaa, dzwonie wlasnie po komendach z zadaniem sprostowania, ale jakos tak nikt nie podnosi telefonu. Bede to drazyc dalej.
-
Uwazaj Awi, bo Cie zapuszkuja jeszcze....hehe.....Trzeba bylo hodowac tylko te niejadowite!!!!!!
-
ale czy gdzies jest napisane ze to awi, wlasnie ciebie zatrzymali? nie stresuj sie bo to moze nie o tobie mowa;]
-
a ja bym chciał poztrowić panią Izę autorkę tych wiadomości na wp. i jednoczśnie chciałbym jej wręczyć nagrodę 'jobla' w dziedzinie rozpoznawania jadowitości pająków. Jak by nie patrzyć to jeszcze jedna wiadomość potwierdzająca poziom naszej policji i jej wiedzy .LUDZIE CZAPKI Z GŁÓW
-
Przed momentem było o tym w faktach na TVP3...
Od razu do mnie babcia zaczeła wydzwaniac zebym to powypuszczal bo mnie zamkna
-
A najlepesze bylo to ze tam funkcjonariusz mowil cos ze "po zebraniu dozej ilosci informacji o tych stworzenia, interweniowalismy" :]
-
O mnie. Wlasnie sie dowiedzialam, ze w TV pokazywali moje geniculaty swiezo wyklute... Ciekawe, w jakim kontekscie?
-
awi z kamera sie do ciebie wbili czy cos zabrali?
Uprawnienia umieszczania postów