Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Zarabianie przez internet - firma sprawdzona

Kunoichi
    Guest

Zarabianie przez internet - firma sprawdzona

Podstawowe cechy i zasada działania systemu:

Firma ta zajmuje się szeroko pojętą działalnością reklamową i marketingową. Nie istnieje możliwość zarażenia jakimś wirusem lub oprogramowaniem ad-ware, gdyż nie jest konieczne ściąganie żadnych plików. Jest to w pełni profesjonalny serwis, który płaci za wykonywanie pewnych zleceń. Typowe zlecenie wygląda następująco: otwierasz link, który otrzymujesz od serwisu, wypełniasz kilka pól (wszystkie dane z wyjątkiem adresu e-mail mogą być fikcyjne), klikasz w link aktywacyjny w mailu zwrotnym i... koniec. Zadanie wykonane! Pomyśl ile takich zadań jesteś w stanie wykonać w ciągu jednej godziny? 10? 20? 50? Jest to system w pełni uczciwy i co potwierdza jego wiarygodność, nikt nie płaci nikomu za darmo. Musisz przecież trochę się napracować. Serwis przelewa pieniądze na konto za każde zebrane 50 dolarów amerykańskich (USD). Jeśli mniemasz konta bądź niechżesz podac niema problemu – mogą ci przesłać na adres domowy.

Co muszę zrobić, aby zacząć zarabiać?

Do rozpoczęcia pracy z systemem konieczne jest zainstalowanie paska zadań w przeglądarce Internet Explorer. NIE JEST TO ŻADNE OPROGRAMOWANIE, KTÓRE MOGŁOBY CI ZASZKODZIĆ! Pasek służy do łączenia z serwisem i potwierdzania wykonywanych zadań. Zajmuje kilka kilobajtów w pamięci i jest prawie niezauważalny (to ten zaznaczony czerwoną ramką na drugim zdjęciu). Co jest bardzo istotne: z systemu korzystasz tylko wtedy kiedy chcesz. Wciskasz przycisk CONNECT, wykonujesz zadania, kończysz pracę przyciskiem DISCONNECT i możesz dalej pracować na komputerze, być połączony z siecią i nie zauważysz obecności programu. Nie ma go w zasobniku systemowym, nie zobaczysz go po wciśnięciu Ctrl-Alt-Delete, będzie w pełni nieaktywny do czasu kolejnego uruchomienia przyciskiem CONNECT. W czasie działania programu nie wyskakują żadne okienka pop-up, nie zobaczysz żadnych reklam, żadnych dodatkowych stron, tylko i wyłącznie praca i Twoje zadania do wykonania.

Ile mogę zarobić?

To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie !!! W praktyce możliwości są nieograniczone. Za zapisanie do programu otrzymujesz 5 USD. Za każde wykonane zadanie 0,2 USD. Załóżmy, że w ciągu godziny wykonasz 10 zadań (jest to plan minimalny, bardzo prosty do wykonania), masz więc 2 USD = ok.8zł. Wykonując tylko 10 zleceń dziennie, mamy więc 56 złotych tygodniowo i 124 miesięcznie.
    Za każdą osobę, którą uda Ci się zwerbować do systemu, możesz dostać dodatkowe 0,1 USD do każdego zadania! Załóżmy, że namówisz 10 przyjaciół: za jedno zadanie dostaniesz 0,2 + 0,1x10 = 1,2 USD. W skali miesiąca, przy 10-ciu zadaniach dziennie zarobisz więc już 336 USD = 1344 złote !!!
    Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby posiedzieć trochę więcej i wykonać np.30 zadań dziennie, zarabiając
    144 złote dziennie i aż 4320 złotych miesięcznie !!!!!!!!!!!!!
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••••••••

W ZALACZNIKU JEST INSTRUKCJA CO ROBIC - SLUZE POMOCA I PYTANIAMI, JESLI ZALACZNIK NIE DOJDZIE WYSLE MAILEM BADZ NA GG JAKBY CO PISAC PROSZE

Kunoichi
    Guest

Re: Zarabianie przez internet - firma sprawdzona

hmm cos zalaczniki wciaz niedzialaja no coz w taki razie piszcie jesli jestescie zainteresowanie instrukcja itp

1. Ale ja nie używam IE.
    2. Poza tym kij wie, ilu szpiegów instaluje się z tym z pozoru niegroźnym paskiem (bo to, że się instalują jest niemal tak pewne jak dzień i noc).
    3. Nie ma uczciwych tego typu firm. Pytanie tylko, kiedy ta nieuczciwość wyjdzie. :]

Wszystko ladnie pieknie.....hehe, nie czytalem tego textu calego tylko fragment o zarobkach;]....moze autor posta powie, czy udalo mu sie w ogole jakies pieniadze juz z tej firmy otrzymac?? Z tego co wiem, to raczej lipa....

Kunoichi
    Guest

jestescie tak samo sceptyczni jak ja

kiedys bawilam sie w pstrykanie w linki z maila i tylko niektore firmy przysylaja pieniadze

TAK BAWIE SIE W TO JUZ DWA LATA i wiekszosc moich znajomych ktorych tu wciagnelam (zeby oczywiscie wiecej forsy bylo)

Tak dostaje kase i to duzo to nie lipa

Nie sprowadzajcie kazdej pracy w internecie do pstrykania w w linki

A ile na tym zarabiasz (jeśli to nie tajemnica)? :P

Kunoichi
    Guest

w ciagu roku od 350 do 300 $ miesiecznie zalezy ile mam na to czasu
    w wakacje jakies dwa razy wiecej

Hmmm, a dużo Ci tych zadań przysyłają? Pamiętam, jak kiedyś powstała w Polsce Logomedia. Obiecywali złote góry a skończyło się na jednej ankiecie i raptem dwóch czy trzech listach. Zarobiłem chyba z 5 gr., a później odbierałem tylko SPAM.

Kunoichi
    Guest

ale to nie polska firma do polskiej bym sie nawet nie zapisala

ofert jest zbyt wiele zeby policzyc codziennie nowe na miejsce tych co zrobiles

a odemnie zalezy ile wypelnie, czy 1 dziennie czy 20 czy wogule....zawsze jest duzo ofert

Spróbujemy.
    Ale jak skrzynka mi się zasypie spamem albo mi wejdą szpiegi.... to za te 300$ kupisz mi inną zaporę i antywirusa.

Spoko - i tak mam jedną przeznaczoną właśnie na takie eksperymenty. :P

Tylko gdzie to właściwie jest? :|

Uprawnienia umieszczania postów