Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Pomocy! Ukradziony telefon

Re: Pomocy! Ukradziony telefon

ani sobie głowy nie zawracaj. Mi co prawda komórki nigdy nie gwizdneli, ale za to w szkole rąbneli mi nowiutkie buty terkingowe Salomona (za jedyne ekhm 650zł). Zgłosiłem to w szkole i na policji. Dyrektor stwierdził jedynie żę mu jest przykro i szczerze mi współczuje. A na policji gość spisał zeznanie, powiedział że zostanie wszczęte dochdzenie. I co? Po dwóch albo trzech tygodniach dostałem zawiadomienie o umorzeniu śledztwa ze względu na małą szkodliwość społeczną czynu :| Naprawde, uwierz mi, nic nie zdziałasz. Jakoś przebolejesz.
    A co do komórki to może zbytnio sie z nią afiszowałeś? :P Kup sobie coś tańszego, mniej rzucającego sie w oczy. W końcu telefon służy do dzwonienia a nie do 'szpanowania'

Akurat w tej kwestii zachowywalem ostroznosc i nie wyciagalem jej bez potrzeby zeby "zaszpanowac"... No coz, juz mi zlosc przeszla troche, mam nauczke zeby nie kupowac wiecej takiego drogiego telefonu..

z tym 'szpanowaniem' to mam nadzieje że nie wziąłeś sobie tego tak bardzo do siebie Wiadomo, że telefon sie pokazuje znajomym. Tyle że pamiętaj, nie każdemu 'znajomemu' należy się chwalić takim zakupem...

hello! policja jednak czasem potrafi cos zrobic i znalesc telefon po imei. kiedy sprzedalam komorke kolegi w salonie, jego wlasciciele pojechali z nim na gielde. policja szukala tam kradzionych telefonow i okazalo sie ze wlasnie ten kolegi byl kradziony. odszukali mnie bez problemu.. a telefon wrocil do prawowitego wlasciciela. pozdrawiam

hello! policja jednak czasem potrafi cos zrobic i znalesc telefon po imei. kiedy sprzedalam komorke kolegi w salonie, jego wlasciciele pojechali z nim na gielde. policja szukala tam kradzionych telefonow i okazalo sie ze wlasnie ten kolegi byl kradziony. odszukali mnie bez problemu.. a telefon wrocil do prawowitego wlasciciela. pozdrawiam
    ps. jedni lubia markowe ciuchy, inni drogie weze, a jeszcze inni "ladne" telefoniki.. rzecz gustu

Uprawnienia umieszczania postów