Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: "Szybcy się wściekli"

Mieszany widok

"Szybcy się wściekli"

Wiecie gdzie moge ściągnąć ten film ?Wiem ,ze jest na allegro za 25 zl ...ale to lekka przesada...albo moze ktos ma i mi przegra za piontaka =)

Re: "Szybcy się wściekli"

Ściądnąłem na eMulu. Debilizm.
    Beznadziejna jakość + parada idiotów.

Ja tam lubię tych aktorów ale fakt - filmu to nie ratuje

eMule, DC++, Azureus itd. itp.

Tak jak napisał Fryzjer ze ściąganiem. Nie polecam......dno. Lepiej zassać Get away in Stockholm :>

albo "Torque-jazda na krawedzi" , jest o wiele lepsze (tylko niekotre sceny sa malo realne :] )

Żeby była jasność - tutaj nie chodzi o "Szybcy i wściekli" ani o drugą część: "Za Szybcy za Wściekli" lecz o "Szybcy się wściekli", czyli film tzw. "dokumentalny" opowiadający o idiotach urządzających sobie nielegalne nocne wyścigi w środku miast.
    Żeby to byli tylko samobójcy, to jeszcze pół biedy, ale przez ich bezmyślność może zginąć ktoś, kto wcale na to nie zasłużył.

aha :] myslalem ze to o tamten film chodzi- zreszta ten o ktorym myslalem tez do najlepszych nie nalezy :]

Oczywiscie ja równiez potepiam te bezmyslnie zachowania. Ale szkoda ,ze nie robia tego na zamknietych torach ,ktorych u nas z kolei nie ma ...

w "szybcy i wsciekli" i za szybcy... fabula jest beznadziejna ale przecierz nie o to chodzi.komus kto intereuje sie furami napewno sie spodoba ze wzgledu na samochody.Podejrzewam ze jak jest o pajakach czy wezach to kazdy oglada nawet jak nic fajnego sie tam nie dzieje.
    a co do wyscigol nocnych to gdzie maja sie scigac ???lepiej w nocy na zadupiu niz w dzien po miescie.

Uprawnienia umieszczania postów