Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Takiej mp3 nie slyszeliscie...

Mieszany widok

Takiej mp3 nie slyszeliscie...

O co chodzi? Z kolegami chcielismy sobie porobic jaja. Dzwonilismy do Młodziezowego telefonu Zaufania. Porady jakich nam udzielono sa niesamowite! Jelsi nasze problemy byly by autentyczne - to krzyz na drogę.

Np:
    -"[..] Ja umieram! To AIDS!"
    - "Tak jak mowie, nie pzrejmowac sie, bedzie dobzre, isc na spacer"

-----

-"[..]Ojciec pije..."
    -"Panie, olewac to wszystko!"

OTO LINK DO MP3 (spakowana zip`em):

http://pshp.w.interia.pl/MTZ.zip

Re: Takiej mp3 nie slyszeliscie...

... + dodam ze materiałem jest zainteresowany program TVN UWAGA!

pomijajac ta beznadzieje :/ to z uwagą! bym uwazal.
    ogolnie wszystko co tvnowskie bym uwazal
    do mnie dzwonili z propozycja wywiadu itd o kradziezach komorek (prowadze strone kradzione.glt.pl - w zasadzie prowadzilem jak mi sie chcialo jeszcze i niby ok, bo porzadny cel. ale ile moich wypowiedzi byloby ucietych albo cos to dzieki.

ogolnie uwaga to program szukajacy sensacji tam, gdzie ich nie ma, i lubi psuc wizerunek pewnych grup ludzi. pamietam, ze na jakiejs grupie dyskusyjnej reporter uwagi szukał dwoch ludzi, ktorzy na scigaczach pojada sobie na jednym kole na plycie lotniska. reportaz mial byc o nielegalnych wyscigach motorowych. spox :| w koncu tvn prawie rowna sie polsatowi.

Moze i tak

Ale jak by te problemy byly prawdziwe....????

Domyślam się, że Młodzieżowy Telefon Zaufania jest bezpłatny. Tzn. bezpłatny dla dzwoniącego, bo ktos za to musi zapłacić. Żart telefoniczne narażają infolinie na duże straty, pracownicy infolinii są szkoleni w rozpoznawaniu dowcipnisi. Gdzies o tym czytalam;P PEwnie sie skapneli, ze sobie gume ciągniecie to i z was sobie pociągneli:>

Posluchaj i sam sie pzrekonaj. ten "pan" nie sprawia wrazenia "wyszkolonego". Wlasnie sie waham czy wystapic w tvn z tym bo proponuuuujjjaa!!!

mi nie dziala ta stronka co podales

Ale co taki gość mzopę przez telefon więcej zdziałać.... jego zadaniem jest wyprowadzić Cie z doła w jakikolwiek sposób nawet jeśłi powie "olej to". To jest rozwiązanie tymczasowe oczywiście ale pomaga nabrać sił.... no chyba nie powiecie że to jego wina że gość sie chciał powiesić..... a co on miał tam nagle jak supermen sie pod oknem pojawić..... Ci ludzie mają z nami gadać po prostu.... to jest ich zaanie.... oni wiecej nie mogą.... A że sie trafiło na ksiedza to wiadomo że będzie te religijne bzdety wciskał..... Swoją drogą fajny tekst z bolącą ręką

WIZJA!

... dzis bylo nagranie do TVN wiec w tym albo next tygodniu bedzie majdan na zywo :P heheheh

Uprawnienia umieszczania postów