-
Filmy
Mam Bad Boys II i Nożownik. Ale nie chodzą mi w Vplayer a w Windows media player tak. Co mam ściągnąć do nich???
-
Re: Filmy
Ja wszystko odtwarzam na BS Player
-
Nowego divixa ściągnij kodeki, powinno pomoc.
-
Odinstaluj wszystkie kodeki a następnie ściągnij najnowszy Codec Pack z http://www.divx.pl/ i powinno być OK. )
-
Po zainstalowaniu DivX'a i innych takich, powinno pomoc.
Co do programiku, polecam Best Player'a jest świetny.
-
Ja mam BestPlayera, AllPlayera i DivX Playera jak nie chodzi na pierwszym to wlączam na drugim a jak nie na drugim to na trzecim i zazwyczaj wszystko dziala hehe
-
tylko nie instaluj za duzo kodekow bo tyllko pogorszysz sytuacje.
skombinuj jeszcze dodatkowo xvida i bedzie wszystko dzialac.
-
I uwazaj przy instalacji divX`a - on standardowo ma zaznaczona opcje "install div-x player" czy cos takiego, a to kolejny zbedny smiec, niepotrzebny.
-
VPlayer korzysta z silnika WMP. Obydwa programy korzystają też z tych samym kodeków, więc jeśli coś działa pod jednym to teoretycznie powinno też działać pod drugim programem. Jeśli tak nie jest, to problemu szukałbym w VPlayerze.
Możesz też zainstalować AllPlayer, bo jako jeden z nielicznych z wyżej wymienionych posiada on swój silnik. No i dodatkowo aktualizuje kodeki z Sieci.
-
vplayer ma troche stary "silnik" natomiast sciagnij sobie najnowszego allplayer'a i tam masz opcje liveupdate dzieki ktorej program sam Ci sciagnie kodeki, ktorych potrzebujesz i wywali te niepotrzebne..
Uprawnienia umieszczania postów