Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Filmy

Filmy

Mam Bad Boys II i Nożownik. Ale nie chodzą mi w Vplayer a w Windows media player tak. Co mam ściągnąć do nich???

Re: Filmy

Ja wszystko odtwarzam na BS Player

Nowego divixa ściągnij kodeki, powinno pomoc.

ponczos
    Guest

Odinstaluj wszystkie kodeki a następnie ściągnij najnowszy Codec Pack z http://www.divx.pl/ i powinno być OK. )

Po zainstalowaniu DivX'a i innych takich, powinno pomoc.
    Co do programiku, polecam Best Player'a jest świetny.

ziomalka_puma
    Guest

Ja mam BestPlayera, AllPlayera i DivX Playera jak nie chodzi na pierwszym to wlączam na drugim a jak nie na drugim to na trzecim i zazwyczaj wszystko dziala hehe

tylko nie instaluj za duzo kodekow bo tyllko pogorszysz sytuacje.
    skombinuj jeszcze dodatkowo xvida i bedzie wszystko dzialac.

I uwazaj przy instalacji divX`a - on standardowo ma zaznaczona opcje "install div-x player" czy cos takiego, a to kolejny zbedny smiec, niepotrzebny.

VPlayer korzysta z silnika WMP. Obydwa programy korzystają też z tych samym kodeków, więc jeśli coś działa pod jednym to teoretycznie powinno też działać pod drugim programem. Jeśli tak nie jest, to problemu szukałbym w VPlayerze.
    Możesz też zainstalować AllPlayer, bo jako jeden z nielicznych z wyżej wymienionych posiada on swój silnik. No i dodatkowo aktualizuje kodeki z Sieci.

vplayer ma troche stary "silnik" natomiast sciagnij sobie najnowszego allplayer'a i tam masz opcje liveupdate dzieki ktorej program sam Ci sciagnie kodeki, ktorych potrzebujesz i wywali te niepotrzebne..

Uprawnienia umieszczania postów