Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 66

Wątek: Wasze zdanie o paleniu "trawy" :-)

Re: Wasze zdanie o paleniu "trawy" :-)

ciekawe ile powstanie jeszcze takich idiotycznych tematow ....

nie ma sensu, sam pale od czasu do czasu, ale nie ma sensu sie w to pakować, bo ktoś z słabszym charakterem (do takich chyba należy autor, bo nikt o silnej psychice nie pytał by kogoś z forum o zdanie) może sie uzależnić, tak jak od wszystkiego, fajek, alkoholu itd...
    W sumie szkoda kasy... Spodoba Ci sie, i bedziesz wydawać na dragi kasiore, a lepiej kupić coś pożyteczniejszego...

ziomalka_puma
    Guest

Obcy napisał(a):

> po fajkach i alkocholu przynajmniej niema takich dziór we łbie
    > ze sie niepamięta co sie robiło 5 minut temu a po paleniu trawy
    > to bardzo czeste zjawisko,

Sorry ale jak sie naje... na imprezie to pamietasz tak świetnie co wtedy robileś?!

a poza tym palić zeby smiac sie jak
    > małpa z wszystkiego ?? niewiem czy to naprawde takie fajne
    >

Chyba o każdych używkach można tak powiedzieć a nie tylko a trawie... No może o fajkach nie ale o alkoholu jak najbardziej- na poprawe humorku...

Ja nadal myśle że alkohol i faje sa dużo gorsze od trawy

niechodzi mi o to ze niewiesz co robiłas na bani tylko po jaraniu masz taki dziury w pamieci krótkotrwałej ze niumiesz sobie np przypomniec czynnosci wykonanym przed chwila , nie mówie o czasie gdy jesteś spalony tylko ogólnie o zyciu codziennym

nie mogę się z tym nie zgodzić

Ja bym był za legalizacją i jestem na TAK, a zresztą i tak każdy zrobi jak bedzie chciał albo zajara albo nie. A tak z innej beczki co myslicie o Tabace???

chrzanu
    Guest

true true... :P

Deathscythe
    Guest

Ja jestem przeciwko. Sam kiedyś sobie przyjarałem z ciekawości i stwierdziłem że to mnie nie ciągnie. A poza tym mój kolega było ostatnio w Monarze pod Warszawą i musiał się z tego gówna leczyć. Więc wszystkim mówię nie palcie tego gówna!!!

chrzanu
    Guest

Ale to jest good shit... :P

Od czasu do czasu mozna sobie przypalic bo w koncu raz sie zyje, ale rzeczywiscie mam znajomego co juz ma niezle dziury i czesto cos zapomina, po alkoholu to najwyzej w stanie niewazkosci sie zapomina a nie caly czas.

Uprawnienia umieszczania postów