Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Wątek: Wasze zdanie o paleniu "trawy" :-)

Re: Wasze zdanie o paleniu "trawy" :-)

Dobra...Znowu trza sie wypowiedziec.

Po pierwsze,pale okazyjnie,bo to mi wystarcza i nie czuje potrzeby tego robic czesciej.

Po drugie szkoda mi troche siana na "staffik",wole zwierzaki i rower.

Po trzecie jestem taki pier*****ty od urodzenia,wiec najlepsze smiechy mam na trzezwo.Zebyscie wiedzieli,co ja robie kolegom i rodzicom...Kto ma ochote sie dowiedziec,zapraszam na priv.

Po czfarte,pale tylko z kolegami i to male ilosci,zeby sie nie zdolowac.I to coraz rzadziej.

Po piate,trawa uzaleznia tylko osoby slabe psychicznie i te ze slaba wola.

Po szoste,fajek nie pale bo niezdrowo i smierdzi,wogole smaku nie ma,a trawka?Lalala.

Dobra,koncze bo moglbym jeszcze pisac ze dwie godziny : )

ziomalka_puma
    Guest

Nie zdaje mi sie bo znam osobiście 3 osoby ktore byly uzależnione albo sie leczą... Napewno jak sie najarasz nie robisz takich rzeczy jak robisz gdy sie naje... a oni sie lecza bo poprostu nie maja kasy na ziolo :/

ładnie to tak obrażac...

pisałem do Deathscythe. przeciez napisałem, że jedno ścierwo i drugie ścierwo

Dark Raptor
    Guest

Nie palę, nie piję ...hmm chyba chory i nudny jestem

A tak do tematu, jeśli ktoś lubi i musi to niech pali, ale niech nie przymusza do tego innych (presja środowiska itp.). Faktem jest, że skręty i papierosy to dokładnie taki sam szajs dla płuc, różnią się chyba tylko oddziaływaniem na mózg. Dla mnie to syf, ale to tylko moje zdanie.

PS. Naoglądałem się za dużo wypalonych gości, którzy już normalnie nie oddychają, a tylko dyszą. Pomijam ciekawe przypadki tracheotomii, ale to względem każdego dymka.
    PS2. I nie lubię, gdy np. od kobiety jedzie przypalanym śmietnikiem )

heheheh..
    najciekawsze w tym wątku jest to, że wypowiadają się ludzie mający po 13-16lat..

..szkoda słów..

Bo każdy normalny dorosły nie pali A młodość ma swoje przywileje.

Sry to do Meg11

ale pierdoly piszesz.. jakbys palila np. 20 skretow dziennie to uwierz mi ze sie szybciej wykonczysz niz ktos kto pali 20 fajek dziennie.. spalana marihuana ma silniejsze zwiazki rakotworcze niz tyton..

Ma dlatego silniejsze bo w fajkach występuje filtr, a w skretach nie uzywa sie takich filterkow jak w papierosach, tylko z reguły filtr w blancie to zrolowana tekturka.

Uprawnienia umieszczania postów