Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Zoo - Wrocław

Re: Zoo - Wrocław

Przyznaję - nie znam się na pająkach i na wielu innych rzeczach tez się nie znam. Ta dyskusja idzie w złym kierunku - ludzie czytacie całe posty czy tylko wycinki!!!!!! Pisałam o zoo a nie o pająkach, nie ważne jaki to gatunek. Ważne, że zwierzęta żyją w kiepskich warunkach dostaja kiepsko jeść np legi - sałate. wiekszość wyglądała marnie , są chude jak ja ;-)
    Koleżanka, z którą byłam a nie zna sie na zwierzetach powiedziała : "one wszystkie wyglądają jak chore".
    To znaczy, że nawet laicy widzą co się dzieje.

Może ktoś się wypowie jak jest w innych ogrodach zoologicznych.

Jak byłem w tamtym roku w Poznaniu w starym zoo. To z tego co pamietam było trochę płazów i gadów w srednich warunkach( nie interesowałem się tym wtedy ). Nie przypominam sobie, aby były tam ptaszory, ale jak jest ktoś z poznania to może coś powie :P

ja jestem z wroclawia, ale nie pamietam kiedy bylem ostatnio w ZOO, a tym bardziej nie przypominam sobie gadow i pajeczakow. Ale majac w pamieci inne zwierzeta moge powiedziec ze mi tez nie podoba sie praca panstwa G...

ziomalka_puma
    Guest

ee a w opolu nie ma gadów :/ sa tylko pająki ale nie oglądalam ich bo... sami wiecie zawal serca gwarantowany hehe ... no i jakieś owady ale sie nie znam wiec sie nie wypowiadam i byly chyba skorpy i kraby o ile dobrze pamietam chociaż z moja pamięcią nie jest najlepiej :/

Uprawnienia umieszczania postów