Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Pezet Noon - "Muzyka Powazna"

Pezet Noon - "Muzyka Powazna"

Rewelacja. Polecam (ale nie empetrzy)

Re: Pezet Noon - "Muzyka Powazna"

Dlaczego nie mypytszy? :|

bo to piractwo. Ja tam mam tylko jedną orginalna plyte jest to D12- "Devil's night" ktora kosztowala 45zł za tą cene moge miec wiele innych rzeczy.

A pozatym przeciętna jest ta płytka, nie to co "Muzyka klasyczna" Noon prawie nie zmienił beatow, Pezet nawija jak zwykle dobrze. Ot płytka ktorej mozna posłuchac ale nie długo. Wole Pono-Hołd, WSP- Wspólnicy albo czasami Fu- Wrodzony instynkt.

ziomalka_puma
    Guest

Ja mam calą plytke na kompie ... szkoda kasy na orginalne plytki a mp3 sa za darmo!

MP3 wcale nie musi oznaczać piractwa.
    Jeśli masz swoją, oryginalną płytkę lub pożyczysz ją od osoby, z którą jesteś w bliskim stosunku towarzyskim - czyli rodzina albo dobry znajomy - to masz prawo zrobić sobie kopię płyty na zasadzie tzw. dozwolonego użytku własnego. Kopia wcale nie musi oznaczać skopiowania 1:1. Możesz z tego zrobić właśnie MP3 lub np zgrać na kasetę.

Ja tez mam tą i wiele innych plyt w formacie mp3, a jak mam całe to nagrywam i tym sposobem mam wiekszosc interesujacych plyt jakie wyszły. I to za darmo(nie licząc prądu i abonamentu za net)

Atrax Robustus
    Guest

Ja sobie kiedys podsluchiwalem tego i calkiem. Ujdzie. Ale przyznam, ze WSP zbytnio mi nie przypadlo :>

Bo WSP nie jest zadnym super hiper znanym składem, to sa normalne chłopaki(wiem bo znam ich) troche maja przejarane mozgi i hardcorowy styl, ale fajny. Podoba mi sie to że ze zwykłej zajawki HH(słuchanie 24h na dobe, nasladowanie poczatkowo innych) udało im sie zrobic cos swojego i niepowtarzalnego. Pamietam ich pierwsze kawałki ktorych nigdy nie pokazali szerszej publice, to były smiechy mojego zycia.
    Zasadniczo nawijają prawde tylko syto okraszają to przekleństwami(co akurat nie bardzo mi lezy)

PaWeL^
    Guest

czesc

D12 "Devil's Night" - miodzio :] chociaż "D12 World" też jest gitowa

Uprawnienia umieszczania postów