Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: łasiczka

łasiczka

dobrywecer
    własnie sobie siedziałem spokojnie i przeglądałem forum po dłuższej nieobecności a tu mój kot wskoczył przez okno i ten pier#$%^& corny chu$%^&* przyniusł w zębach prześliczną uduszoną łasiczkę. była śliczna młoda ok.3/4 dorosłej. szkoda maleństwa, ale na zew natury nic nie poradzimy....

co ciekawe mój kot wcale nie należy do największych (waży koło 6,5 kg), poza tym mieszkam w centrum miasta w bloku.

już pościerałem krew z biurka....

czuję się teraz jak po pogrzebie....

Re: łasiczka

a kot kastrowany/sterylizowany? zabieg zazwyczaj znacznie zmniejsza instynkt lowny...

ziomalka_puma
    Guest

hmm to dziwne że sobie z nią poradzil ... no w każdym razie szkoda lasiczki

krwiopij: tak sterylizowana.
    ale jest cholernie lowna. ze 2, 3 razy w tygodniu przynosi cos do domu
    i jeszcze jest z tego dumna. przynosi jako prezent i kladzie na biurku przy ktorym stoi komputer na przestrzeni pomiedzy ekranem a klawiatura...

Radek. P.
    Guest

Cóż, kot mojej babci też zabijał wszystko co się rusza, ale się zestarzał ;-). Teraz kotek śpi przez większość czasu, a okoliczne zwierzęta mają święty spokój.

I po co Ci takie niebezpieczne zwierzęta trzymać? Kup sobie jakiego spokojnego, miłego murinusa! :P

geckonum
    Guest

kurde jak można tłumic w ziwerzęciu instynkty? nie dość że trzymasz je w domu i unicestwiasz jego naturalne warunki to na dodatek robisz z niego zabaweczkę?! co za pojechany świat.....

Uprawnienia umieszczania postów