-
Dzisiejsza gazeta "NAJ"
Wziełem sobie z nudów tą gazetke na kibelek i sobie przekladam ku mojemu zdziwieniu patrze jest jakis temat o gadach.
Pisza ze gady staja sie coraz popularniejsze i mozna je czesto kupic w sklepach zoologicznych aczkowliek jest maly wybor i wikeszosc sprzedawcow ma zerowe pojecie o ich hodowli itd i ze nieraz lepiej jest kupic od hodowcy. I na samym koncu ze bardzo duzo informacji mozna sie dowiedziec na www.terrarium.com.pl ;]
-
Re: Dzisiejsza gazeta "NAJ"
Czyli pisał to ktoś kto się zna na rzeczy :]
-
oo no to spx, bo przeważnie artykuly o gadach sa conajmniej śmieszne :P
-
Kiedys byl jakis artykol o zwierzakach w naj i zrypalem ich na maila podajac adres www.terrarium.com.pl ale to dawno bylo, wczoraj w "przyjaciółce" też był artykulik o legwanie i ptaszniku, i też nie mogłem sie powstrzymac zeby maila nie wyslac, gazetki trafiaja do mnie bo babcia czyta i daje mi jak znajdzie cos o zwierzakach Fajnie ze troche zmądrzeli
-
wow, to ostatni typ prasy po ktorym spodziewalbym sie tak zgodnego z prawdą artykułu o terrarystyce!
-
Ja tez jestem zdziwiony, tym bardziej, ze nawet "powaznej" prasie zdarzalo sie robic powazne wtopy... zreszta zorientowani w temacie wiedza, o czym mowie
-
Przedwczoraj w "Pani Domu" czytalem artykul o wezach, ze takie milusinskie, ze warto je trzymac w domu itp. Poprzednio tez widzialem podobny o ptasznikach.
-
Uprawnienia umieszczania postów