-
murinus ugryzł bullteriera
cześć wszystkim dzisiaj postanowiłem nakarmiś mojego murinusa gdy otworzyłem pojemnik nie było go więc stwierdziłem że wezme ołówek i pogrzebe w torfi mój pies demon patrzal do pudełka i sobie wąchał co tam jes a murinusa nie było kiedy bralem ołówek usłyszalem pisk psa kiedy przybiegłem pies mial wyciągnięty język i próbował jakby sobie go odgryść tzn ściskał zębami a murinus zapierdzielał po panelach zacząlem go gonić i z piepszył do lażienki i teraz ani murinusa i jeszcze psu spóch jezyl jak cholera
-
Re: murinus ugryzł bullteriera
-
I co sie dzieje teraz z psem ?? Sa jakies komplikacje ??
-
jutro ide z pieskiem do weterynarza bardzo napuchnięty jęzor nawet wody nie pije a muriego niema
-
Podaj mu wapno rozpuszczone w wodzie, mogłeś mu też jęzor przemyć czymś, ale to raczej zaraz po wypadku, idź jutro do weterynarza.
-
wiem tak zrobie mama już wapno dała
-
teraz szukam muriego ale go nie ma
-
Postaraj sie jak najszybciej skontaktowac z jakims wetem, najlepiej jeszcze dzis!!!
Swoja droga to BARDZO szkoda, ze zostawiles bulla i pajka samego....bo skoro pies mial przed soba otwarte pudelko z takim pajakiem to musialo sie cos stac....murinusa nie mam, ale jak wiadomo to b.szybkie pajaki.....za to mam bullteriera i sam wiesz jak te psy sa ciekawe swiata, jak mogles ich zostawic sam na sam;/
Napisz prosze jak tam piesek, bo uwielbiam BULLE, jak mozesz daj jakies foto...
Mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze skonczy i Cie to czegos nauczy....szkoda tylko, ze jak zwykle za nasze bledy placa zwierzeta......
-
jedź z nim natychmiast do weta! jeśli język spuchnie mu zbyt mocno, to sie udusi! mój pies kiedyś dostał udaru słonecznego i bardzo spuchł mu język.. rodzice wrócili i też stwierdzili, że pójdą do weta na drugi dzień. na szczęście po moich namowach pojechali jeszcze tego samego dnia. wet powiedział, że pół godziny później pies byłby martwy. dostał jakieś zastrzyki i na drugi dzień już działał
-
cześć wszystkim moi rodzice pojechali do weterynarza bo jeżyk puch coraz bardziej ale dzwonili do mnie i naszczeście jest wszystko ok demonek dostal zaszczyk i powinno do jutra sie polepszyć naszczęście
Uprawnienia umieszczania postów