Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 101

Wątek: Islamskie łajno

Re: Islamskie łajno

juz to mówiłem i powótrze, bądź sobie antysemitą, tylko nie okazuj tego publicznie bo przez takie zachowania Polska w świecie widziana jest jak kraj głupków, rasistów, pijaków i wogle wszystkiego co najgorsze, też ulegamy negatywnym skutkom uprzedzeń ale należy z tym walczyć, trzeba zrozumic że NARÓD TO GRUPA LUDZI MÓWIĄCA JEDNYM JĘZYKIEM, MAJĄCA SWOJĄ KULTURĘ I ZAMIESZKUJĄCA DANY OBSZAR, A NIE GRUPA OSÓB KTÓRA ZACHOWUJE SIĘ JAK JEDEN WIELKI ORGANIZM, MYŚLI, MÓWI I ZACHOWUJE SIĘ TAK SAMO!. Przemyśl zdanie napisane dużymi literami, mam nadzieję że kiedys przejdziesz na jasną stronę mocy

pumo, naprawdę pozytywnie mnie zaskakujesz taka mloda a mowi z dostojnosćią i genialnością jak tybetański mnich. szkoda ze w Polsce takich ludzi jak ty nie ma za dużo..

pojechalbys sie bawic w agresora??? dzieki naszemu "kochanemu" proamerykanskiemu prezydentowi teraz gina nasi zolnierze!! bo to wojna wywolana przez busha.. i tylko prosze bez zadnych banalow, ze to wojna z "terroryzmem"..

ziomalka_puma
    Guest

Ale nasi żolnieże wcale nie musieli jechać do Iraq... Kwaśniewski sam sie na to zgodzil i bush go do niczego nie zmuszal

właśnie wiec tego to juz na Busha nie zwalaj to wybor tylko i wyłącznie Kwaśniewskiego.

Mogli nie iść do wojska to był ich wybór i nikt im nie kazał jechać do Iraku.
    Jak ktos zostaje zawodowym żołnierzem to powinien liczyć sie z tym ze dostanie kulkę - ryzyko zawodowe...

widze ze zrozumialas moj post.. wlasnie napisalem ze to przez naszego prezydenta..

ale to nie o to chodzi chcieli czy nie chcieli.. jakby kwachu nie zdecydowal zeby jechac na okupacje do iraku to ci zolnierze co zgineli jeszcze by sobie chodzili po tym swiecie.. Boze czemu mamy takiego glupiego prezydenta???

Atrax Robustus
    Guest

To juz byla osobista decyzja zolnierzy. Staneli przed wyborem i wcale nie musieli tam jechac.
    Ale ja nie bede ukrywal, ze ten, ktory postawil ich przed tym wyborem postawil ich przed tym wyborem zachowal sie jak kolejny zaslepiony zwolennik "bushmani". Wytyczylismy sobie chore idealy i pod skromnym szyldem niesienia pokoju trzymamy przy sobie pusta sakiewke czekajaca na napelnienie, co oczywiscie sie nie stanie.
    "Polacy piersci do szabelki, ale ostatni po wynagrodzenie".

A jesli chodzi o Zydow, Islamistow, Cyganow i tak dalej, to popelniasz wielki blad Neo...
    Wytlumacze Ci to na przykladzie pajakow. Wyobraz sobie, ze hodujesz kedzierzawca i nagle trafi ci sie agresywny okaz. Czy to znaczy, ze wszystkie kedzierzawce sa zle, agresywne i nie dla poczatkujacych? hmm, no wlasnie.

Wiec ostatnia rzecza, jaka wolno zrobic, jest sklasyfikowanie pewnego narodu pod jeden stereotyp. Moja rodzina z kolei doznala wielkich szkod od cyganow. Kradziez rzedu kilkunastu tysiecy. Jakos jednak nie zywimy do nich nienawisci, bo znamy tez kilku bardzo uczciwych. Z kolei moja babcie na wojnie przed smiercia ocalila pewna zydowka.

Ja uwazam, ze Zydzi poniesli wieksze od nas straty. Generalizowanie narodu jako wielkiej masy terrorystycznych klonow jest tym samym, co robil Hitler. Tylko dzikie zaslepienie i nic wiecej.
    Ja do ciebie pretensji nie mam. Twoja rodzine okradl zyd, wiec wypadaloby sie pozbyc wszystkich zydow... bo np. Szwajcar juz na 100% by tego nie zrobil.

Zastanow sie jeszcze, co by sie stalo, gdybys jakims "pechowym" trafem urodzil sie zydem.

Atrax Robustus
    Guest

Aha, sorki za powtorzenie w drugim zdaniu, ale bardzo sie spieszylem piszac tego posta ]:->

Uprawnienia umieszczania postów