Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 101

Wątek: Islamskie łajno

Re: Islamskie łajno

masz całkowitą rację, natomiast Rosjanie to cągle piją, nawet takie 0,5 roczne dzieci wpadają w alkoholizm, niemki to wszystkie maja 0,5 metrowe włosy pod pachami i nosem, szwedzi to jedna wielka ABBA, włosi to tandeciarze (mimo że kilkakrotnie bogatsi od nas), francuzi to zjeby i debile (jak na europejska potęgę), szkoci są skąpi (mimo ze wybudowali najdroższy parlament w Europie), Angli nic tylko cherbatę żłopią i łarzą w tych swoich melonikach (nawet królowa Elżbieta), Rumuni to Cyganie (mimo że ci pierwsi to potomkowie Rzymian a ci drudzy pochodzą z Indii), a Polacy? hoho, to wszystko co najgorsze, piją, palą, kradną, są to głupi, psychopatyczni PRLowsy katolicy, kótrzy poza wiecznymi komplekasmi i rasizmem są leniwi i popadają w alkoholizm. Skoro tak bardzo wierzysz stereotyopm to idź nachlej się do jakiegoś baru, potem daj na tacę i ukradnij samochód, bo odstajesz od stereotypowego Polaka...
    na koniec powiem tak, bądź sobie antysemitą, rasistą czy nawet czymś gorszym, ale bądź nim tylko dla siebie w swoich 4 ścianach i nie ukazuj tego wobec innych, bo jeśli będziesz to ukazywął, to w 100% dorównasz tym kótrzy wlecieli w WTC i Pentagon, tym kórzy zarzynali w Afganistanie i Wietnamie, tym kórzy pracowali w obozach koncentracyjnych i typ podobnym.

Ja tam nie byłem nawracany nigdy na faszyzm czy antysemityzm, sam dokonałem wyboru po tym co "przyjaciel" mojego pradziadka jemu zrobił. (przyjaciel był oczywiście żydem)

To nie jestem 100% polakiem, bo nie jestem katolikiem, nie kradne i nie jestem alkoholikiem.

a wiesz co dziadziuś robił przyjaciołom tego żyda/ wydawał ich niemcom za parę miedziaków, te parę miedziaków były bardziej dla niego warte niż życie kilkunasto osobowej rodziny, w kórej były i kobiety, i małe dzieci, czy nawet taki brzdąc jak ty. jakbys sie czuł gdyby ktos cna ciebie nakapowął i wysłał tym samym na śmierć? niestety jesteś zbyt zaślepiony by to sobie wyobrazić...w ogóle jesteś zaślepiony czymś co jest zwane stereotypem, a stereotyp jest goszy od wszelkich rodzajów rasizmów i prześladowań, dlaczego? ano dlatego że to właśnie od nieprawdziwych stereotypów rodzą się wszelkie uprzedzenia a te przemieniają się z czasem w rasizm... żal mi ciebie

to kim jesteś? nie jesteś polakiem??!! ""to wyp...przaj stą, wyp....dalaj ateistyczny obcokrajowcu, szop czy rusek jedno gó..no, spier...alaj stąd "" sorka za takie słowa, ale tak miałby wyglądać świat wg ciebie.. świat w kórym jak nie jesteś prozachodni to odrazu musisz zginąć....

No akurat moj dziadek nie wydawał nikogo za jakąkolwiek kase, bo mial jej po uszy i sam ukrywał dzieci tych żydów przed niemcami, a "przyjaciel" odwdzięczył mu sie w taki sposob ze został bez gorsza przy duszy tylko z tym co miał na sobie.

nie wiem co zrobił ale nie wszyscy kapowali, wręcz przeciwnie, to Polacy w znacznej większości zdradzali żydów, czy odrazu mam wyrżnąć całą Polskę? ktoś z twojej narodowosci zradził kogoś to odrazu mam nienawidzić kilkunastu milionów? musisz jeszcze wiele zrozumieć, tylko że przedtem musisz wyrzucić wszystkie dotychczasowe myśli, bo jak nie wyrzucisz tego to to zostanie i będzie się mieszało ...

ziomalka_puma
    Guest

Neo2: coraz bardziej się pogrążasz, jesteś już śmieszny... została ci przekazana okrutna prawda o żydach- tak bo wszyscy żydzi wydali twojego dziadka , co do jednego :/ A poza tym nie rozumiesz że w czasach wojny ludzie nie myśleli racjonalnie, chcieli sie ratować (nie mowie że wszyscy) ... nie tylko żydzi ale też polacy... Wg. mnie powineneś nienawidziec wszystkich polakow i calej twojej rodziny ... wlączając w to ciebie :/ Bo Polacy też żeby sie ratować wydawali innych.... A poza tym musialbyś przeżyć wojne żeby to zrozumieć , skoro z opowiadań nie jesteś w stanie.
    P.S.: Gdyby teraz wybuchla wojna (odpukać ) , nie mialbyś co jeść i za co wyżywić rodziny, torturowaliby cie itp... To sorry ale też byś tak zrobil , choć sie do tego nie przyznasz... Oni nie mieli nawet za co wyżywić rodziny , wiec może dlatego wydawali przyjaciol, nie mogli patrzyć na umierające z glodu dzieci i żone...

wydawali bo wiedzieli kogo wydają. Puma- widzisz dlatego nie chcialem podawac powodu bo z moje przekonania naskakujecie na mnie. Jak chcecie to kochajcie wszystkich tylko na tym nie zawsze sie dobrze wychodzi. Nie lubie zydow i tyle, nie za jednostki ale za całokształt. Nie mam nic do innych narodowosci poza Zydami i Islamem, tych dwoch ras nie powinno byc na swiecie i wszystko byłoby pieknie. Teraz pojezdzijcie po mnie to ulży wam.

ziomalka_puma
    Guest

ależ nikt na ciebie nie najeżdża to jest bardzo kulturalna dyskusja
    P.S.: Miloby ci bylo gdyby inne narodowości mowily jakby to bylo pieknie na świecie bez polakow...? myśle że nie bo nie każdy polak jest alkoholikiem, ćpunem, palaczem i bezrobotnym ...

Uprawnienia umieszczania postów