-
Re: Islamskie łajno
neo, podsumowując twoje wszystkie wypowiedzi, wnioskuje:
-skoro nie ruszają cię mordy żydów w oświęcimiu,
-skoro popierasz terroryzm prowadzony przez chrześcijan (typu Bush, Hitler) ale potępiasz terroryzm islamski.
to wyjaśnienie jest tylko jedno, jesteś poprostu antysemitą i koniec rozmowy
-
hmm czyżbyś bal sie wyrażać wlasne zdanie>?
-
Nie zaprzeczam, masz racje nie trawie żydów odkad pamietam podobnie jak moi kumple i rodzice. Moze jestem degeneratem, ale dla mnie zydów mogłoby nie byc i nic by sie nie zmieniło. A Hitlera też nie lubie bo z pochodzenia był żydem :]
-
Nie boje sie ale zaraz ktoś sie czepnie że jestem przeciwko żydom(bo tak jest), a mi sie kłócić niechce.
-
A czy bylbyś laskaw wyjaśnić mi dlaczego czujesz taką niechęć do żydów? Co oni ci zrobili?
-
Stalin powiedział: Śmierć jednego człowieka to tragedia. Śmierć tysiąca- statystyka. Ja się z tym zgadzam. Kto inny powiedział, że gdyby nie ofiary, wojna byłaby zbyt piękna. Ja zaś stwierdzam: Człowiek jest istotą, która nie potrafi żyć bez wojny, przynajmniej ja jestem taką istotą. Nie jestem stworzony do bawienia się w kibola czy dresa, bo to nie walka w imię "wyższych celów" (Choć i tak tracą one na wartości- a na ich miejscu wytasta tolerancja), ale gdybym mógł jechać do iraku- pojechał by (Przynajmniej tak myślę) bez wahania.
-
Ups... to co powiedział stalin zostało już zacytowane...
-
Poszukaj w archiwum juz kiedys tłumaczyłem, teraz mi sie niechce. A przeszkadza mi ich obłuda, złodziejstwo i to ze dla kasy wbiją nóż w plecy nawet przyjacielowi. Właśnie za czasow drugiej wojny narazili sie mojej rodzince i teraz z pokolenia na pokolenie, jest przekazywana prawda o żydach.
-
Hitlera podziwiam za jedno. Mianowicie zo to, że był przywódcą, który wierzył w to, co robi i oddawał się temu całym sercem. Dokonane za jego sprawą mordy potępiam.
-
Neo rozumiem Cię. Przyznam się, że byłem 'nawracany' przez parę osób (W tym kumpla, który miał na mnie spory wpływ) na faszyzm. I byłem nawrócony prawie w 100%, tyle, że nie potrafiłem zapałać niechęcią do innych ras. Po jakimś czasie wszystko wróciło ze mną do normy.
Uprawnienia umieszczania postów