Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 101

Wątek: Islamskie łajno

Re: Islamskie łajno

oni zaczeli atakujac WTC?????????? nie rozsmieszaj mnie.. przeczytaj sobie moj post ponizej.. nie kieruj sie tylko tym co Ci mowia w pudelku telewizyjnym bo w naszym kraju jest taka amerykanska propaganda ze az glowa boli.. Wy tak cos sobie uslyszycie w tv i przyjmujecie to od razu kurna za jakis dogmat.. sprobujcie poglebic swoja wiedze i potem dopiero piszcie w danym temacie..

Re: KAZDY SKUTEK MA SWOJA PRZYCZYNE..

Tak zgodze sie ale mi chodzi o sposob zabijania, nasi partyzanci nie sądze zeby torturowali wroga. Tylko o to mi chodzi, nie o bomby, nie o Dzihad, nie o Bin-ladena tylko o sposob mordowania niewinnych ludzi. Człowiek ktorego sie wysadzi mniej cierpi podczas smierci niz człowiek ktorego sie poniza rzed całym swiatem zarzynając go jak świnie na mieso.

"nasi partyzanci nie torturowali wroga"... a skad Ty to wiesz? bo caly czas jest wpajane ze my to bylismy "ci dobrzy" a niemcy "ci zli"?? bo "tym dobrym" napewno nie przyszloby do glowy torturowac wroga?? czlowieku to byla wojna! nie ma sentymentow na wojnie.. i nasi partyzanci TEZ NAPEWNO ROBILI GORSZE RZECZY OD (WG CIEBIE) "HUMANITARNEGO STRZALU W GLOWE".. a ze do internetu nie dawali swoich materialow to wybacz.. jakby mieli do dyspozycji tv i internet to wygladaloby to podobnie jak u terazniejszych "terrorystow" bo to jest wojna psychologiczna i tyle..

powinienes w cytacie dodac "nie sądze" nie jestem tego pewny ale mi sie tak wydaje. Zresztą nie bede sie spierał o inne rzeczy, ja tlyko mowie ze nie odpowiada mi ich sposob wymierzania" sprawiedliwości" i tyle, za to ich nie lubie bo widzialem jak to robią, nie widzialem zeby Bushmeni katowali irakijczykow, ani zadnych historycznych wzmianek o tym ze polacy to robili.

to jeszcze malo widziales i slyszales..

pozdrawiam!

Ehh ja tez myslalem ze Amerykanie nie znecaja sie nad wiezniami.... ale kiedys przeczytalem jak to "katuja ich i zmuszaja (między innymi) do grupowej masturbacji" To taki przykald calego artykułu o tym co robili Amerykanie w Iraq...

Polacy an wojnie na bank torturowali i robili inne rzeczy z wrogiem, zeby sie czegos dowiedziec, i wlsnie dzialali podobnie jak terrorysci (bomby itp. ) bo bylo ich mniej a w tkai sposob zyskiwali przewagę...

i co z tego że nie obchodzili się z tym w TV, myślisz ze jakby mówili o tym ze żołnieże Busza gwałcą, mordują i prześladują to popularność Busza by wzrosła??!! dalej uważam że jesteś smark, sorka ale taka jest prawda

ale nasz sposób myślenia jest znacząco różny, poprostu jedni dojżewaja szybciej od innych

nie każdy ogłasza cąłemu światu że zabił wroga, bo nie każdemu to będzie na ręke! jakby busz ogłosił że "tak, mordowaliśmy w Iraku, mordowaliśmy w Afganistanie" albo Putin wypowiedział "tak, wymordowaliśmy 1/5 narodu Czeczeńskiego" to myslisz ze ich popularność na świecie wzrosłaby?? Neo, musisz się jeszcze dużo nauczyć, świat nie jest czarno-biały, są tam liczne odcienie szarości, musisz nauczyć się patrzeć na wydarzenia ze wszystkich stron a nie tylko tej która tobie wydaje się właściwa.

Kretschmer
    Guest

Ja przyznaję- nie miałem racji i działałem pod wpływem tych filmów. Byłem po prostu nimi wstrząśnięty. Ale nadal nie sądze, żeby inni torturowali więźniów w taki sposób- nie często zdarza się obcinanie języków, czy rąk na żywca. Podczas, gdy u nich spotyka się to z aprobatą.

Uprawnienia umieszczania postów