Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: STUDIA.

STUDIA.

ma ktos jakis pomysl na studia?? jestem z wrocka, nie dostalem sie tam gdzie chcialem i watpie zebym sie dostal przy drugim naborze, bo teraz sa tak zawalone uczelnie wyzsze ze ludzie z samymi piatkami sie nie podostawali, a co dopiero ja z trojami i dwojami jak ma ktos jakies znajomosci to nie pogardze miejscem nawet na rolnictwie :P a powaznie to jestem tez ciekaw jak bylo np. w Krakowie, czy byly tam na uczelniach jakiekolwiek niedobory, bo jak mi sie tu nie uda to moze w Krakowie sprobuje zlozyc papiery na 2 nabor. mam nadzieje ze ktos w tym roku z kraka zdawal mature i jest zorientowany w sytuacji z uczelniami...

Re: STUDIA.

o kraku zapomnij. Zawalone jest totalnie a już napewno niedoborów nie ma. Większość podostawała sie z matury łączonej a ci, co zadawali egzaminy na uczelni to raczej już nie.

a może stolica?:>
    chociaż mój uniwerek jest już chyba maksymalnie zapchany;/

Hej!! Proponuję politologię na WSHE w Łodzi (przynajmniej raz w tygodniu miałbyś giełde:-)). Wejdź na stronę www.wshe.lodz.pl i przekonaj się co Ci ta uczelnia proponuję. Ja tam studiuję właśnie politologię i jestem baaaardzo zadowolony.

Hehe, ja tam wybieram zaoczne a w tygodniu praca w ZOOLOGU

Zawsze zostaja Ci studia platne...albo takie na polibudzie gdzie nie ma chetnych na miejsca...wydzialy jakies gorniczo-elektryczne czy cos w tym stylu....skladasz swiadectwo i nie masz sie czym martwic ale potem uczysz sie o kotlach czy innych gów.... .Pozdro

ejjj górnictwo nie jest takie złe, przynajmniej na późniejszych latach, ja studiuję budownictwo podziemne na górnictwie i geologii na polibudzie śląskiej i fakt, na początku uczysz się pierdól ale później jest ciekawie, geologia, mineralogia, geomechanika, geodezja

Łopatologia Stosowana, technologia Drewna - On Top !

nie Majdan, ludzie tutaj mają troche większe ambicje. Swoimi kierunkami nie zabłyśniesz :P

Kolejny popis ignorancji

Uprawnienia umieszczania postów