Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: PAJĘCZY TATTOO

ziomalka_puma
    Guest

Re: PAJĘCZY TATTOO

właśnie- korzystając z okazji zapytam sie o coś chciałabym zrobić sobie nad kostką malutką jaszczurke, jakieś 4 cm, z wypełnieniem... ile może mnie tak mniej wiecej to kosztować??

Nie warto teraz, rozciagnie Ci sie jeszcze...(?)

nie dużo, ale to zalezy od artysty, czy rysunek ma być kolorowy itp... 50zł? pewnie takie okolice

ziomalka_puma
    Guest

nie, chcialam nie kolorowy jeśli będzie w granicach 50 zl to sobie zrobie na koloniach a jak sie rozciągnie to kiedyś zrobie coś na nim jakiś inny bo slyszalam że można tak

hmmm nie ma to jak sobie robić tatuaże w wieku 13stu lat:/

wiesz robienie tatoo w tym wieku to raczej nie rozsądne,nie oceniam cię tylko pomyśl czy za parę lat jak ci się rozciągnie(chyba że już nie urosniesz) i bedziesz chciała zakryc go drugim tatuażem to czy nadal w ogóle będziesz chciała miec jakiekolwiek jeszcze tatoo...do tego 4cm rysunek albo bedzie samym konturem albo całkowicie wypełniony a to nie wygląda zbyt ciekawie...

ziomalka_puma
    Guest

no chcialam sie tylko zapytać o cene a nie żebyście komentowali to co robie z moim cialem

wiesz my ci poprostu chcemy doradzić i uswiadomić jak jest, a taki tatoo w stolicy ok 70zł

a ja jutro jade na dokończenie mojej dziarki na łopatce ;-), bedzie ładnie wycieniowana i wogóle bardzo bardzo ;-)

Tylko żebyś nie podpadł jak na tej reklamie mcdonalds :] "moj oznacza smok"

Uprawnienia umieszczania postów