Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Praca/Przyjemnosc

Praca/Przyjemnosc

Chcialem sie zapytac czy wsrod was terrarystow sa osoby,ktore pracuja w sklepie zoologicznym?
    Ja dostalem prace w zoologu ale przy rybach nie ma tam ptaszników ...szkoda..a jak to jest z wami??Czy wasze hobby pomaga wam w robocie?? Pozdro

Re: Praca/Przyjemnosc

Ja mam prace która jest dla mnie przyjemna i zawsze chcialem to robic.

Piotrek Masjdan robi w zoologu , ja też tam chciałem iść ale na rybach sie właśnie specjalnie nie znam (a im głownie na akwarystyce zależało ;( )

Hehe, Masa dokladnie mam taka sytuacje jak Ty, tyle ze mam "jakies" pojecie o akwarystyce. Moim slabym punktem sa nazwy - ryb jest bardzo duzo i nie sposob znac wszystkie. A pajeczaki beda mozliwe ze calkiem niedlugo Jest Legwan Zielony, sa bardzo ladne ptaki. Teraz budujemy woliere dla papug na dworze (sklep jest w garazu w domku jednorodzinnym). Atmosfera bardzo ok! Tylko ze codziennie musze jechac ponad 1 godzine w ta i ponad 1,5 godz spowrotem (to jest najgorsze). Klienci wyrozumiali i z regułu mili. Nie moge sie doczekac uruchomienia dzialu "pajeczaki" Pozdro Masa. Powiedz szefostwu ze pajaki w zoologu to podstawa w dzisiejszych czasach. Moze sam wyjdz z inicjatywa? Zrob plan i wogule... trzymam kciuki. Pozdro! Jak cos to GG.

Fryzjer... to znaczy? Jaka praca?

Dział komputerowy

I tak wygrywa fotografia terrarystyczna

Uprawnienia umieszczania postów