-
Co myślicie??
Co myslicie o skejtach czy jak to sie pisze bo nie wiem czy oni wam przyszkadzają czy coś takiego??
-
Re: Co myślicie??
psiakrew, znowu ktos wywoluje miedzyspołeczną kłotnię na forum proszę o nie zaczynanie takich "dyskusji" :/
-
O co ci chodzi Double ja tylko chcem sie zapytac co wszyscy myslicie o skejtach czy jak oni tam sie nazywają
-
boss lepiej nie zaczynaj takich tematow poniewaz ostatnio bylo o dresach itp. i skonczylo sie to wielkim konfliktem (przynajmniej mi sie tak wydaje) poglądy na ten temat niech kazdy zostawi dla siebie !
-
Ja bym proponował od razu wyrzucić ten wątek, być może to uratuje komuś życie od bana bo tak to się najczęciej zaczyna
-
ja tam lubię skejtów, mam kilku znajomych wśród nich skejt to nie, jak się nie którym wydaje, typ z opuszczonymi spodniami ( pozer przyp. red.).
Tyle ode mnie
-
Nie przeszkadzają mi, dopóki... mi nie przeszkadzają. :P
To się zresztą dotyczy (prawie) każdego - nie tylko sk8ów.
-
Ja sam jestem sk8em wiec mi to raczej nie przeszkadza. Niektorzy mysla ze jak jestem sk8em to od razu codziennie opalam lufe itp a ja nawet az tak szerokich spodni nie nosze bo jakos az tak nie lubie po prostu ze sie ubiore w troche szerokie buty (pontony) koszule w palmy (hawajka) i troche luzniej ogolnie nie roznie sie niczym od moich rowniesnikow. Rowniez mam swoje hobby - jazda na deskorolce i slucham mojego ilubionego typu muzyki - hip hop, rap
-
Ja skejta kojarze z takim co jeździ na deskorolce i jeśli umie dobrze jeździć albo dąży to tego to jest spoko ale jak ma deske i spodnie i reszte tylko dla szpanu to niech w******!
-
A ja jestem skejtem bez deski <blee> wole rolki, a wogole wole sporty walki. Skejci fajni są, choc nie wszyscy ale wieksza wiekszosc jest spoxik. :]
Uprawnienia umieszczania postów