-
Re: A to dla fanów drugiej największej sekty w Polsce.
tak.. pozyczyl go napewno od jakiejs gwiazdy zza oceanu.. co za palant z tego rydzola.. Boze zeslij na niego jakies gowno huehue
-
...a z biednych emerytów wyciskają ostatnie grosze by kupili sobie "zestaw satelitarny" do odbierania telewizji TRWAM (...przy swojej kasie, oczywiście). Przypomina to przypadki z USA: księży-gwiazdorów robiących kasę w TV show'ach. Świetną parodię tego zjawiska można było usłyszeć w jednej z rozgłośni radiowych w GTA: Vice City (dosłownie myślałem, że to uczeń Rydza).
-
Ja bym tego szmaciarza zabił odrazu. Takiego zasranego rumuna to jeszcze nie spotkałem.
-
nie przesadzajcie. zachowujecie sie jak banda polakow ktorzy nie wiedza co sie u nas w kraju dzieje. widze ze "nie", "fakty i mity", "APP RACJA", sa wam obce, a szkoda, bo przynajmniej wiedzielibyscie ze maybach rydzyka to jeszcze nie "WSZYSTKO"...
-
A więc słuchamy - co jest WSZYSTKIM?
-
wystarczy wziac pierwszy lepszy numer FiM, a napewno znajdzie sie cos "ciekawego"(?) zreszta masz http://www.faktyimity.pl/ i poczytaj jak "czarna stonka" zjada Polske. dodam ze R.naczelny FiM byl kiedys ksiedzem.........
-
Dobrze prawisz. Znam FiM.
-
A tu kilka dodatkowych szczegółów. ;)
-
-
Powyżej go podałem.
Uprawnienia umieszczania postów