-
A to dla fanów drugiej największej sekty w Polsce.
KLIK
Aż mi się przypomniało "Imperium Ojca Rydzyka".
-
Re: A to dla fanów drugiej największej sekty w Polsce.
ja p******* jaki k**** bezszczelny jezdzi najdorzszym autem za emeryturki biednych babuniek ktore daja sie nabierac tej mafii
-
Niop hyh aż szkoda gadac .................
-
W tym momencie to juz przegiol pale, je**** naciagacz i oszust, wspolczuje tylko glupoty tym ludzia ktorzy daja sie naciagac pzrez tego cwaniaka
-
pzrychyle się do wypowiedzi Goblina. Szkoda gadac...
-
Bez komentarza :/
OBYCZAJE KSIEDZA RYDZYKA
O. Rydzyk maybachem...
Od kilku dni po Toruniu jeździ najdroższe seryjnie produkowane auto świata - maybach. Porusza się nim twórca imperium Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk.
Maybach to ekskluzywna limuzyna, dla tych którzy merdecesy s-klasse i jaguary uważają za wozy dla ubogich. Ponad sześć metrów długości-dokładnie 617 cm, szerokość 198 cm, 550 koni mocy, w środku brakuje tylko fontanny. Najtańsza wersja kosztuje 310 tysięcy euro, czyli wedle aktualnego kursu ok. półtora miliona złotych.
Maybach widywany w Toruniu ma wrocławskie numery. Jak wiadomo właśnie we Wrocławiu mieści się siedziba rydzykowskiej telewizji TRWAM. Nowe auto na Żwirki i Wigury kładzie przy okazji kres wszelkim pogłoskom, że imperium ojca Rydzyka ma kłopoty finansowe - jeszcze niedawno do słuchaczy Radia Maryja docierały dramatyczne apele jego twórcy o finansowe wsparcie.
Bez komentarza :/
-
Trzy słowa do księdza prowadzącego....
-
Wiecie co, jedno Wam powiem... Wskażcie mi miejsce w tym artykule, gdzie jest napisane, że to jest jego samochód. Dajecie się łapać na zwykłą plotkę dziennikarską... Wstyd
-
Masz rację Sasquacz - ta fura jest na pewno sprzątaczki łojca dyrektora.
Oj wstydzę się wstydzę, bo zbluźniłem. :P
-
Jedyny w polsce mybach i do tego śmiecia ma należeć ?? By go piekło pochłoneło razem z jego wiernymi ełnuchami w kieckach.
Uprawnienia umieszczania postów