-
Do fanów LepPeRów
<p align=center>
Norman Giertych urodził się 27 lutego 1967 roku w mieście Rydzykogród (dawniej: Toruń). W 1994 roku ukończył Uniwersytet Don Pedro Makutas Posampas w Zimbabwe na wydziale podkuwania kóz ze stada miejscowego biskupa. W 1995 roku uczęszczał do Seminarium Duchownego im. Józefa Glempa w Kuala Lumpur.
W latach 1989?1992 ? założyciel i pierwszy führer odrodzonej Młodzieży Weszpolskiej. Od 2002 roku jest liderem Ligi Polskich Trocin, a obecnie kandyduje w wyborach Miss Universum jako przedstawiciel Episkopatu Polski. Jego tatuś dostał się do Bundestagu Unii Europejskiej i będzie tam wieszał krzyże na ścianach. Norman jest autorem wielu bestsellerów książkowych, jak na przykład: ?Ojciec Rydzyk jest wcieleniem Matki Teresy z Kalkuty?, ?Liga Polskich Trocin w proroctwach Dawida?, ?Rambo 6, czyli Ja?, ?Ja, Norman Giertych, a mój kuzyn Pan Bóg? i największy bestseller: ?Mein Kompost? ? spuścizna autobiograficzna. Jako lider LPT jest zdecydowanym przeciwnikiem wejścia Polski do Unii Pedałów i Weszeuropejskich Gnid. Poniżej przedstawiamy zdjęcia ze zlotów Młodzieży Weszpolskiej, tak zwanej Giertychjugend. Młodzież Weszpolska to prawdziwi aryjczycy! Żydzi na Madagaskar! Polska dla watykańskich wesz! Heil Norman!</p>
Tekst zaczerpnięty stąd.
Uprawnienia umieszczania postów