Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Wątek: Najgorszy zespół muzyczny.

Re: Najgorszy zespół muzyczny.

Deathscythe to co lubisz? Mozart, Bethoven czy inni muzycy powazni?? Napisales ze nie lubisz Disco Polo a techno jest bardzo do niego podobne wiec cos to smierdzi.

A ja jeszcze dorzucam Norbiego z jego wielkim przebojem " Dziewczyny są gorące" i cala reszta popełnionych przez niego kawałków.

Techno i Polski HH ................. bryyyy n/c

Ja nienawidze wszystkich zespołów HH Techno Dance itp.

Do stopy - dowaliłes sie do jakiejś literówqi - widzisz nie mam w zwyczaju poprawiac takich błędów, zreszta kazdy normalny człowiek i tak zrozumie sens mojej wypowiedzi - co do wulgaryzmów, to tak jak z ta muzą, ktoś cos lubi a ktos nie - mi wulgaryzmy nie przeszkadzają, zreszta uzwyam ich tylko kiedy mnie poniesie, oczywiste przeciez ze nie mówie tak w domu i w tych podobnych sytuacjach - moze rzeczywiscie ciut było 'ostro' ale takich słów dopatrzysz sie w postach innych osób - jak innym to przeszkadza to postanowie sie ograniczyc swoje słownictwo do tych kulturalnych pjęc, zwrótów itp. - co do stopy - mój zwrot do Ciebie był podobny do twojego wczesniejszego - ale gdy tylko przeczytałes mój znów odwróciłes kota ogonem próbując to obrócić na mnie - najwyraźniej Ci sie udało bo np meg11 steneła naprzeciw mnie czego nie dokońca rozumie - 3m sie All, cya

io ijeszcze raz przeanalizuj ile osób jest przeciwko HH a ile za ^^ - chce Ci tylko pokazac że tak naprawde hh nie stoi na czele lubianych nurtów muzycznych, bo chyb atak to moge nazwac - i chyba błędnie myślisz, bo kiedy ktos mówi że nie lubi hh, to nie znaczy że nie lubi ludzi słuchających go

A teraz bedzie wypowiedź stopy w stylu ... "Większoć tych ludzi to gówniarze" :]

Do RAMMSTEINA1: Miałem nie uzasadniać, ale zrobię to dla Ciebie. Nie dażę sympatią Rammsteina, bo śpiewają po niemiecku Hard Rock czy cos tam.

Do Wskrzesiciela: Wcale tak mało osób nie słucha hip hopu, bo jakoś staje się coraz popularniejszy. Los zrządził, że na tym forum jest mało ludzi słuchających tej muzyki.

A co do zespołów to nie lubię jeszcze Niebieskiej Kawy(ang.), Szazy, a ze starszych Tercet Egzotyczny :P

A Ty? Mozesz juz samemu kupic piwo, czy musisz prosic starszych kolegow?

Ich Troje, Blue Cafe, wszystkie zasrane boysbandy i wszystkie DJ kupa (jest ich cała rasa tych didżejów)...

Uprawnienia umieszczania postów