Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 66

Wątek: Najgorszy zespół muzyczny.

Re: Najgorszy zespół muzyczny.

Buahahahahaaha.....jumbo wlasnie pokazales jak malo wiesz na temat hh....nawet nie bede tego komentowal....bo widze, ze znowu najwiecej szumu robia ci co gowno wiedza...

Stoqo = po pierwsze nie wypwiadają sie tu sami gówniarze - po drugie: nie wiek decyduje o dobrym guście - spoko, wiem: 'są gusta i guściqi' kazdy ma swoje typy - ale sam widzisz co przeważa - - - Ja mam 17 lat a słucham Jazzu, i różnych debiutujących zespołów, po za tym lubie Remy Zero, Pogodno i stary nie mów mi kto tu nie ma pojecia o muzie bo plujesz na wiekszośc forumowiczów --- --- Wiedz że: 'Po każdej akcji nastepuje reacja', moja reakcja jest taka: ***** jesteś, cya ;]

Stopa q***, nie sraj żarem ! - robisz z siebie wszechwiedzącego cfaniaka a zwykły, powturze znóf i podkreśle - robisz z siebie coraz wiekszego debila bo inni chociaz uzasadnią swoją strone a ty nie - DoWn ;/

wskrzesiciel ty to wez sie zamknij, bo wyleciales jak filip z konopii....ja rowniez wyrazilem swoje zdanie, a nie argumentuje tego bo jak widze wypowiedzi w podobie do twojej to az zal d...sciska....otto twoja wypowiedz: "...Ja mam 17 lat a słucham Jazzu,i róż nych debiutujących zespołów..."buahahhaha i róż nych debiutujących zespołów....nie cytowalem wulgaryzmow kierowanych w moim kierunku bo to swiadczy tylko o tym jakim to dojrzaly czlowiek z ciebie....[no bo przeciez nie gowniarz jak to powiedziales,hehe]... jak masz jakis problem to zapraszam na priv, najlepiej real.....

Rammstein ? hyhy :> dlaczego nie lubisz ? <piwo>

Ja najbardziej nie lubie: Ich Troje, Blue Cafe, hh.

a debilem to jestes raczej ty, bo wypowiadam sie na temat hh....a slucham tego ladnych pare lat i wydaje mi sie, ze moge sie wypowiedziec w tym temacie....i niech ci mama kaftan poprawi, bo juz widze sie wyswobodziles.....ja juz nie bede sie wiecej wypowiadal jak cos to wskrzesiciel priv....szkoda slow, to forum bylo fajnym miejscem, a teraz..............

Ja się za to "sami gówniarze" nie obraże bo dostrzegam uśmiechniętą buźkę na końcu wypowiedzi :]
    Ale lepiej nie rzucać takich tekstów bo pójdzie echo i znowu będą kłótnie na forum

Ciężko się zdecydować na jedną gwiazdeczkę, skoro większość współczesnych "artystów" pojawiających się na popularnych kanałach muzycznych z powodzeniem może pretendować do tej roli. W mojej czołówce hh napewno znajdzie się:

-jeden łosiem el, ze swoją poetycką telenowelą- dobrze że juz w radiu nie puszczają tego co 20 min.
    - Ascetocholix- ze swoim szowinistyczno dyskotekowym przebojem, nuconym przez małolaty na ławkach.
    - tedzik- baunsujący ponczuś;

Ale jako beztalęcie wszechczasów:
    KASA- za czałokształt;

Reszta hardcorowych zziomalonych i smutnych mentorów życia ulicznego z przerostem ego i furą kompleksów. Wszystko z nurtu baunsujących kapciochów. Nudne i monotonne teksty, podkłady na bazie sampla z miksera do warzyw, sepleniący poszarpany flow.

Na temat reszty już się nie rozpisuję, bo jestem fanem hip-hopu... chyba

A nasze rodzime gnioty wszechczasów ponad podziałami to:
    Ich troje i Papa dance.

pozdrawiam
    Rewja

BRYTNA SPRYTNA

Atrax Robustus
    Guest

Czego ja nie lubie...hmm, Ich Troje, calego hipho polo, oprocz:
    - Molesty - do tej kapeli mam ogromny sentyment. Oni byli oryginalni i swietni.. ale teraz to juz nie ci ludzie co kiedys
    - Wzgorza ya pa 3 - niektore piosenki lubie.
    - Naglego Ataku Spawacza - Kapelka potrafi podejsc do hh humorystycznie, a ich piosenka "Aleja nr 6, grob nr 4" wymiata wszystkie "patetyczne i madre" teksty hip hoipowe (jakie znam).
    - Niektorych produkcji Tede
    - Jakies 2 lata temu i pare piosenek peji lubilem, ale zgniotla mnie jego hipokryzja... gosc spiewa o biedzie w dresach za 2000zl.. no comment.
    - aha.. bardzo lubie tez stara dobra paktofonike. Teksty o wszystkim i o niczym, lubie takie cos.

Kiedys lubilem bardzo hip hop, ale pozniej zniechecila mnie jego monotonicznosc tekstow, jak i filozofia, z ktorej wyroslem... po prostu mam swoj specyficzny gust. Lubie wszelkie starsze produkcje, ale nowych po prostu nie trawie i nie slucham.. nie wiem, czy wydaje mi sie to zbyt skomercjalizowane i robione pod kase.. czy co... nie wiem- nie lubie i mam tyle z tym wspolnego co z techno.

Nienawidze Blue Cafe.. ta kobieta jest wstretna i ma glos jak niedokochana ropucha. Amen.
    Mimo, ze slucham metalu juz dosc dlugo i bardzo lubie ta muzyke (szczegolnie ostrzejsze kapele), to ostatnio nie lubie: Theatre od Trageddy - ...kiedys to to byla muzyka, a pozniej zaczeli robic jakies ni techno, ni metal.. ni pies ni wydra...Nie za bardzo podchodza mi tez niektore piosenki Morbid Angel, Darkthule oraz wszedzie, gdzie graja na jedno kopyto.

Nienawidze tez skomercjalizowanych pop-laleczek. Bitchney Zdzirs i spolka...

Uprawnienia umieszczania postów