-
Re: Najgorszy zespół muzyczny.
Ja tylko niewiem dlaczego ludzie czepiaja sie ludzi ktorzy sluchaja hh wg mnie kazdy powinien sluchac tego co mu sie podoba a nie patrzec sie ze jak sasiad slucha metalu to ja nie moge glosniej hh puszczac bo dostane po pysku. Zyjemy w wolnym kraju i kazdy powinien sluchac takiej muzyki jaka mu sie podoba :-/. A wedlug mnie niektorzy hhpowcy tworza rap ktory po malu przeistacza sie w pop, ale to ich wlasny wybor i moga sobie robic co chca ja nie patrze na ludzi czy maja glany ubrane czy moze szerokie spodnie po prostu jakimi sa ludzmi. Niestety w naszej posranej Polsce mozna dostac za byle gowno np ja dostalem za to ze wracalem po moim osiedlu na deskorolce i w szerokich spodniach i to mnie najbardziej wkurza.
ZYJMY W POKOJU
-
Ja akurat uważam że moje kochane Techno nie jest żadne Disco Polo. A tak przy okazji to lubię też sobie posłuchać Mozarta & Bethovena :P
-
i zaraz wiara będzie pisała że to drechy...
-
Gobin jak juz chcersz cos zacytowac to najpierw zobacz co napisalem....to raz, a dwa to nie chodzilo mi o wiek [bo wiadomo, ze ilosc lat nie przeklada sie na rozwoj intelektualny, i nie mam nic do mlodszych...] tylko o typ wypowiedzi...
wskrzesiciel ty to jestes dla mnie smieszny....przeczytaj co napisales, bo to jest jakis belkot...no i co z tego, ze wiekszosc jedzie na hh...co mam analizowac?? To, ze tak jest nie znaczy, ze przestane tego sluchac...ale twoja wypowiedz daje duzo do myslenia, bo widocznie ty jestes jednym z tych co leca na mody....Meg raczej nie stanela "naprzeciw" ciebie....nie chce mi sie wiecej do ciebie pisac, bo i tak odszczekasz cos co nie ma sensu....pisalem ci priv jak cos...bo to nie chodzilo o uzycie mocnieszych slow a skierowanie ich pod moim adresem, jak cos zapraszam wpadnij do mnie to pogadamy..........
Mowilem, ze nie bede sie wypowiadal, ale te wypowiedzi mnie rozbrajaja....od dalszych juz na bank sie powstrzymam, bo to nie ma sensu....
P.S. Meg jezeli tu zajrzysz to powiedz mi prosze czy wpadasz czasami na chat??Jezeli tak to kiedy mozna Ciebie zlapac??
-
-
A w co byli ubrani ci co cie pobili?? Niech zgadne w dresy? :]
-
Jak czytam te wypowiedzi to smiac mi sie chce....ehhh....zalosne :/
Do czego wogole mial prowadzic temat :Twoj najgorszy zespol muzyczny??? - To 'złote mysli' czy co?! Od razu wiadomo ze wyniknie z tego nic innego jak klotnia...
A co do muzyki...Czemu jestescie tak nietolernacyjni i co was wogole obchodzi czego sluchaja inni?? Kur...rozumiem ze wam sie nudzi, ale blagam niech kazdy zajmie sie swoimi sprawami bo inaczej az boje sie myslec co za kilka dni, miesiecy zobacze odwiedzajac (juz coraz bardziej niechetnie) to forum......
PEACE.
-
niestety na czata czasu nie tracę
-
Nie to nie byli dresiarze to były skiny ;( ale wedlug mnie byli jacys nacpani, ale to nie znaczy ze nie bolalo :P
-
Zbyt wiele by wypisywac...na pewno na polskiej scenie roi sie od amatorow...a juz nie moge sluchac o tym jak jakas bachleda czy inna skrzynecka wydaje plyte....jak to K.Wojewodzki nazwal ich spiew to"struganie w drewnie")
Uprawnienia umieszczania postów