-
Re: Najgorszy zespół muzyczny.
hola hola, nie pozwalaj sobie za dużo młody, bo zbyt dużo brzydkich słów się pojawia w Twoich wypowiedziach..
potraktuj to jako małe ostrzeżenie, będę miała na uwadze Twoje posty - oczywiście pisałam do Wskrzesiciela;]
-
Nie lubię : Ich Troje, Blue Cafe, Całego HH na świecie, Britney Spears, Kelly Family (czy jakos tak), Łzy, O-Zone, Marilyn Manson, Tatu, Wilki, Disco Polo i dalej nie pamiętam
-
wszelka metalika,!!!
oraz disco polo relax ;P
-
Ostanio Batalion D'Amour. Z filmów Blair Witch I., Kil Bill II.
-
nie dla mnie co do tekno, od tekno można z nuduf zdeknąć, nie dla mnie co do disco polo, od polio ja chce miec glowe wolnią, nie dla mnie przyjaźń z hiphopowcami , co świecą jedynie między swymi barami,
-
O prawda. Ja też nie lubię nowej TFUrczości Theatre Of Tragedy. Kiedyś grali naprawdę świetną muzę.
Morbid Angel? Trudno to do czegokolwiek przyrównać ale jedno jest pewne - jak to możliwe, że są ludzie, którzy ich słuchają?
-
czesc
ogólnie nie lubie: większości polskiego hh, techno, disco z pola
-
Moje typy to :
Z hahowej bajki :
Paktofonika - szczególnie piosnka "Jestem Bogiem"- winna brzmiec raczej "Jestem ch****"
Mezo
I inne swirusy biegajace w przyduzawych bluzach i rekami wymachujace w swych teledyskach niczym głodne aborygeny do swego wodza by im rzucił kawałek banana.
Oczywiscie- Ich 3
Bak strit bojs
Szakira
Birtey
Mel C
Poprostu cala komercha. Duzo by tu wymieniać
-
hehe dobre Pawel z tymi babanami :P
-
NIE LUBIĘ WSZELAKIEGO METALU, HARD ROCKU I TYM PODOBNYCH ORAZ TECHNO I DISCO POLO. NIE KOMENTUJĘ JAK NIE KTÓRZY TU, BO MIAŁO BYĆ BEZ KOMENTARZY.
Uprawnienia umieszczania postów