-
Czy jest ktoś kto postawił w zakładach sportowych na Grecje
Czy jest ktos kto postawil w zakladach przed rozpoczeciem mistrzostw na Gecje ?? wpisujcie sie podobno tacy ludzie dostawali strasznie duza kasiore <[*_*]>. Tylko nie mam pojecia ile na tym mozna sie bylo wzbogacic moj mlodszy brat przed rozpoczeciem mistrzostw mowil ze wygra wlasnie Grecja :O tylko ze on ma 4 lata i powiedzial to tylko tak dla zartu ale on moze jest jakims medium BUAHAHAHA
-
Re: Czy jest ktoś kto postawił w zakładach sportowych na Grecje
kurst były ok 3.0/ tzn jeżeli obstawiałeś jedna zdarzenie (tylko ten mecz) można było pomnożyć kase ok. 3 krotnie (odchodzi od tego podatek chyba 7%)
-
moja matka robiła mi na złość i stawiała na Grecję ( oczywiście nie za kasę ). Ciągle gadała " Kiedy gra Grecja ?" no i musiała grać :P
-
Kwote ktora obstawiasz mnozysz razy przelicznik, jak to mowil Coolary np.3.0 i razy 0,9....wtedy masz wynik ile kaski dostajesz na reke......
-
Aha i zazwyczaj nie mozna obstawiac tylko jednego zdarzenia tak wiec mnozysz razy kurs jakiegos innego jeszcze....
-
Ja wysłałem systemem i stawiałem na Grecjie - wysłąłem kupon za 3 zł a dostałem niecałe 35 zł ; ) - żałuje że nie postawiłem wiecej - na Grecje stawiałem po ich pierwszym meczu na mistrzostwach - the bestciarsqa obrona - przeciwnik dostaje piłeczke i przy nim już 2, 3 greków - najzajebistyczniejszy zespół na tych mistrzostwach i sie im ta wygrana należała :> :]
-
Udało mi się trafić na półfinałowy i finałowy w Grecji, zbiorowe szaleństwo. Telebimy z powtórkami do czwartej, flagi zasłaniające szyby pędzących samochodów; hałas, hałas, hałas. Nietrudno zarejestrować kult symboli narodowych, kolorystyki; patriotycznie dodatnio na nich podziałało to wejście. Poza słonym morzem słone ceny. Temat wciskam przyokazyjnie.
-
Gdybym obstawił na Greków na początku mistrzostw to bym już tu nie siedział i nie pisał... Ale finałowy mecz obstawiłem i wygrałem
-
Uprawnienia umieszczania postów