Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Przedstawienie ;)

Re: Przedstawienie ;)

Po prostu koleś nie nejlepiej sie wqrecił w tłum :>

ironkapela
    Guest

Ja osobiscie uwazam ze sztuczne skrecanie bajery na forum jest bez sensu. Tak jak wczesniej napisalem i tak kiedys wyjdzie na jaw ze ktos jest frajerem (nie chce nikogo urazic). Pozdrawiam

Widzę, że mamy tutaj masę zwolenników spiskowej teorii dziejów.
    Przyszła nowa osoba na forum, więc co niektórzy znaleźli pretekst do zwietrzenia jakiegoś przekrętu.
    Idźcie sobie obejrzeć Archiwum X, zamiast szukać dziury w całym. :P

Cześć,

popieram.

Chłopak jest nowy na forum - ale to nie oznacza że jest nowy w terrarystyce.
    Serwis terrarium.com.pl nie jest pępkiem terrarystycznego świata (jak zresztą i każdy inny serwis) i napradę istnieją poza nim ludzie którzy mają wiele ciekawych zwierząt i wiele do powiedzenia na ich temat.
    Moim zdaniem miło że się przedstawił, chociaż nie spotkało go raczej zbyt ciepłe przyjęcie niestety.
    Po takim przywitaniu wcale nie zdziwiłbym się, gdyby stwierdził że nie warto tu więcej zaglądać. Szkoda byłoby.

Pozdrawiam

Podzielam twoje zdanie SNAKES.Mówi cześć i od razu jest opluty.

ironkapela
    Guest

Nie no nie mozna mowic ze odrazu jest opluty

I bardzo dobrze , ze sie przedstawił, a to, że ma sporo gatunków to nie znaczy, że zaraz jakiś przekręt zreszta napisał iż bawi sie w to juz 7 lat a to,ze nie wchodził na to forum to nic dziwnego.

Ja też mam zamiar mieć niebawem tyle gatunków a nawet więcej i co wyrzucicie mnie za to twierdzac iż krętaczem brzydkim jestem, bo tyle gatunków mając grzesze ??

ironkapela
    Guest

Zaraz zaraz. Tu nikt nie mowi o wyrzucaniu. Tez kiedys bede mial tyle gatunkow :P

Deathscythe
    Guest

Witam nowego członka w naszych progach. Poczuj się jak u siebie w domu

Uprawnienia umieszczania postów