-
Badaj to!!
Chcialem dac jakis temat zwiazany z terr ale jakos nie mam weny wiec mam pytanie kto ma harrego potera 1 na CD z okolic zabrza i drugie pytanie co leci w kinach :-)
-
Re: Badaj to!!
W kinach leci Shrek 2 - bardzo fajny film. Polecam każdemu, nawet największemu zgrywusowi
-
Shrek 2 - polewa polewa i jeszcze raz polewa. Tego nie da sie obejżeć tylko raz.
-
A ja widziałam fragmenty tych shreków i jakoś wcale nie są takie fajne :/ Z tego co leci w kinach polecam "Honey"
-
Po fragmentach filmów nie poznasz całego filmu, a Shreka trzeba obejżeć w całości. A ten film "Honey" jest taki sobie.
-
Możliwe, ale i tak shrek to nie moje klimaty... To raczej komedia z tego co wuwnioskowałam a ja wole inne filmy... dobre horrory, dobre sensacyjne, filmy walki i dobre obyczaje... Shrek raczej mnie nie ciągnie... A co do "Honey" to mi sie b. podobal
-
Shreka widzialem i uwazam ze jest zajebisty aczkolwiek gorszy od 1, ziomalka_puma Shrek jest zajebista komedia z roznymi innymi motywami wiec polecam go chociaz profilaktycznie obejrzec, i sam niestety sie podpisuje pod tym ze Honey jest srednim filmem (po prostu nie ma zbyt oryginalnej fabuly).
-
To fakt że nie ma ale ja go z przyjamnością obejrzałam, dużo było fajnych ruchow, nauczyłam sie przy okazji czegoś nowego i byla zejebi... ścieżka dźwiekowa a do shreka sie nie przekonam
-
W kinach dają teraz Cubea 2 którego zresztą polecam, zt ym że w stanach premiera była 2 lata temu i wszyscy już go dawno na kompach widzieli. Ale tak czy inaczej polecam :]
-
Cube 2? Wg mnie jeden z najgorszych filmow ktore widzialem. Nawt nie dorasta do piet pierwszej czesci. Mogli ją sobie darowac, bo nic nowego nie wnosi, jest przewidywalna i bazuje tylko na udziwnionych na sile pomyslach z pierwszej czesci. :/
Uprawnienia umieszczania postów