Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Badaj to!!

Mieszany widok

Badaj to!!

Chcialem dac jakis temat zwiazany z terr ale jakos nie mam weny wiec mam pytanie kto ma harrego potera 1 na CD z okolic zabrza i drugie pytanie co leci w kinach :-)

Deathscythe
    Guest

Re: Badaj to!!

W kinach leci Shrek 2 - bardzo fajny film. Polecam każdemu, nawet największemu zgrywusowi

Nephentes_Hybrida
    Guest

Shrek 2 - polewa polewa i jeszcze raz polewa. Tego nie da sie obejżeć tylko raz.

ziomalka_puma
    Guest

A ja widziałam fragmenty tych shreków i jakoś wcale nie są takie fajne :/ Z tego co leci w kinach polecam "Honey"

Deathscythe
    Guest

Po fragmentach filmów nie poznasz całego filmu, a Shreka trzeba obejżeć w całości. A ten film "Honey" jest taki sobie.

ziomalka_puma
    Guest

Możliwe, ale i tak shrek to nie moje klimaty... To raczej komedia z tego co wuwnioskowałam a ja wole inne filmy... dobre horrory, dobre sensacyjne, filmy walki i dobre obyczaje... Shrek raczej mnie nie ciągnie... A co do "Honey" to mi sie b. podobal

Shreka widzialem i uwazam ze jest zajebisty aczkolwiek gorszy od 1, ziomalka_puma Shrek jest zajebista komedia z roznymi innymi motywami wiec polecam go chociaz profilaktycznie obejrzec, i sam niestety sie podpisuje pod tym ze Honey jest srednim filmem (po prostu nie ma zbyt oryginalnej fabuly).

ziomalka_puma
    Guest

To fakt że nie ma ale ja go z przyjamnością obejrzałam, dużo było fajnych ruchow, nauczyłam sie przy okazji czegoś nowego i byla zejebi... ścieżka dźwiekowa a do shreka sie nie przekonam

W kinach dają teraz Cubea 2 którego zresztą polecam, zt ym że w stanach premiera była 2 lata temu i wszyscy już go dawno na kompach widzieli. Ale tak czy inaczej polecam :]

Cube 2? Wg mnie jeden z najgorszych filmow ktore widzialem. Nawt nie dorasta do piet pierwszej czesci. Mogli ją sobie darowac, bo nic nowego nie wnosi, jest przewidywalna i bazuje tylko na udziwnionych na sile pomyslach z pierwszej czesci. :/

Uprawnienia umieszczania postów