Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: rodzice

chrzanu
    Guest

Re: rodzice

Ja kupiłem terra potem ptasznika i starsza to co chwile wchodzi i podziwia co ja tam hoduje, Powiedz im tak jak niedawno pisali o ptasznikach w gazecie, że: Gdy dziecko kupuje nowe zwierze, uczy się odpowiedzialności w zyciu i że musisz o to dbać i takie tam :]

Moi rodzice sie nie zgodzili to ich olałem i se sam kupiłem.Potem się kapli i nawet im sie podobał.I teraz robie co chce tylko powiedzieli żebym tego z pokoju nie wynosił .:d

heh też tak miałem. Rodzice nie wiedzieli kupiłem go, i sie przyzwyczaili a teraz sami oglądają moją chodowle z podziwem

Z moimi rodzicami było tak,głównie z mamą:Miesiąc temu nie chciała zgodzić się na żadnego pająka,parę razy nawet zrobiła awanturę,a ja miałem już wtedy 6 i trzymałem je na szafie.Za moją średnią,4,5 zgodziła się na jednego pająka.Okej zniosłem go z szafy.Na drugi dzień powiedziałem jej że będe miał 20 pająków.Powiedziała,że oszalałem i nie ma mowy.Dobra to będę miał kilka bo koledzy maja.Starsza-poczekaj do końca roku szkolnego.Po końcu roku wystawiłem pajączki codziennie jednego i dokupiłem jeszcze kilka.Mam na razie 8 albo 9 i będzie więcej.

hehe.ja je trzymie w szafce.matka wie o 3,a w szafce reszta ;D

Ja dłuugo ich przekonywałem, u w końcu wygrałem Mam tylko kędzierzawego, ale to mi wystarczy na początek. Podkreślam "na początek"

Moi rodzice zgadzają się na każdego zwierzaka i nie mam problemu z przekonaniem ich. )

Tylko brak miejsca na terraria/pojemniki i czasami mała ilosc pieniedzy dają się we znaki. )

ramm i tak sie dziwnie gdzie ty to trzymasz wszystko :-)

W pokoju, ale właśnie nie mam już miejsca za bardzo, musze kupic jakis regal :]
    W planie mam jeszcze zakup 4 agamek brodatych

Ja wlasnie bede robil kolejna półeczke na pajaki...mial byc tylko Smithi a wczoraj kupilem 7mego(Crawshayia)....mam w planach jeszcze ze 2 ,ale ten nałóg nie ma końca....

Uprawnienia umieszczania postów