-
rodzice
czy ktoś wie jak przekonać rodziców żeby mi kupili pajączka??
-
Re: rodzice
To zależy, o co im dokładnie chodzi. :]
-
-
no właśnie tak zrobiłem tylko jeszcze musze im o tym powiedziec chyba niebędą zadowoleni
-
Kup i ich olej. Ja tak zrobiłem i mam spokój.... teraz tylko miejsca nie mam.
-
Co się tam przejmujesz rodzicami, to Twój pająk a nie ich. Powiedz im że nie będą musieli wychodzić z nim na spacery jak Ci się znudzi ;-). Ja tam nigdy nie miałem takich problemów i nigdy też nie ustalałem z rodzicami zakupów zwięrząt które miałem w domu, stawiałem ich po prostu przed faktem dokonanym.
-
-
Ja dzisiaj sobie kupilem ptasznika i zrobilem metodom Robina kupilem i przyszlem do domu. Rodzice nie mieli wyjscia musieli to zaakceptowac i juz.
-
Albo fakt dokonany albo pogadaj z nim (ja wybrałem tę drugą opcje i wyszedłem na tym dobrz niby się na początku boczyli ale teraz starsza sama siedzi i je obserwuje, a ojciec karmi blondi) powiedz że masz nowe hobby itp i jako Twoji rodzice nie mogą ograniczać Twoich horyzontów i ogólnie takie eufemizmy mające na celu przekazanie im brutalnej prawdy że tak czy inaczej muszą sie pgodzić z nowym lokatorem ;]
-
moi sie dlugo nie chcieli zgodzic, w koncu ulegli, kiedys nagle zobaczyli drugiego i sie zdziwili ale po krotkiej wymianie zdan tez ulegli, pozniej przywiozlem z gieldy 5 kolejnych i juz nie komentowali, stracili nadzieje :PPP
Uprawnienia umieszczania postów