Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Fretki

ziomalka_puma
    Guest

Re: Fretki

nie, nie... musisz poświęcic na to trochę czasu , chyba że ktoś już ją nauczył... jak będziesz widział że podnosi do góry ogon to wsadzaj ją syzbko do kuwety a jeśli sie tam wykupka to daj jej troche MaltSoftu (taka pasta dla kotów, fretki to uwielbiają), i chwal ją, a gdy zrobi gdzieś w inne miejsce to posmaruj octem lub REPELEXEM (odstraszacz) i kupke przełóż do kuwety żeby wiedziała że tam jest jej miejsce a jeśli chodzi o zapach to nie oszukujmy się- śmierdzi, ty sie możesz przyzwyczaić ale twoi rodzice niekoniecznie i będą problemy, a poza tym upewnij sie że nikt z twojej rodziny nie ma alergii na futro bo ja musze sprzedac fretke- moj tata ma alergię :/

ehh, ty to masz pecha.... dopiero kupilas fretke i juz musisz sprzedac ehh ja mam alergie i czymam i degosy i myszy ;] poprostu juz sie przyzwyczailem do niedogodnosci z tego powodu, jak komus zalezy to nawet alergia nic nie przeszkodzi...

ziomalka_puma
    Guest

ale to nie ja mam alergie tylko moj tata o czym ty myslaleś jak ci mowilam na gg hehe :P gdybym ja miala to bym sie przyzwyczaila ale tat- sila wyższa

Uprawnienia umieszczania postów