Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Fretki

ziomalka_puma
    Guest

Re: Fretki

co do kupna... lepiej nie kupowac fretek w zoologu , są one na ogól zestresowane i bardzo czesto zbyt szybko oddzielone od matki... dobrze ci radze kup od hodowcy bo (na życzenie) fretka będze zaszczepiona , odrobaczona, z książeczką zdrowia... a poza tym prawie zawsze robi do kuwety itp. itd... lepiej wziąść od hodowcy w sklepach drożej ... a co do piesków to widziałam w tychach za 800 zł

U mnie w zoologiku można było zamówić pieski małe za 600. Fretka kosztowała 200 a w inymm mogli sprowadzić za 150. Osobiście tez polecam kupywać u hodowcy.

Poszukaj w schroniskach ,anonsach to dostaniesz za darmo ,a jak chcesz malucha to jak dobrze poszukasz to dostaniesz za 100...

Jak wszystko pójdzie dobrze zostane właścicielem słodziutkiej samiczki fretki ma 1,5 roku i jest albinoskiem mmmmmmm mam nadzieje że wszystko dobrze pójdzie :]

siema mam jedną tchórzofretke ma na imie fredek i mieszkam w jeleniej guże kupiłem ją w tutejszym zoologu są jeszcze 3szt. za 150 ale ja kupiłem mojego 2 lata temu

jak będziesz miał jakies pytania to pisz chetnie ci na nie odpowiem

blue_spyder@wp.pl
    gg:7078648

ziomalka_puma
    Guest

hii a nie lepiej samca? samiczka ma rujke ...

Dzieki za odpowiedzi, z posiadaczami sie skontaktuje, i nie wiem po co pisaliscie o pieskach ale tez dobrze

Lepsza rujka niż znaczenie terenu :P

Katowicka gielda zoologiczna jesli uda ci sie przedostac na jej teren to kupisz mlodizutka fredke za ok 100-150, a albinoska za 200 pln z tego co pamietam >tez bym chcial fretke ale troche przeraza mnie zapach ktory wydzielaja i nie wiem czy z rodzicami by przeszlo i teraz moje pytanie jak nauczyc taka by robila do kuwety?? czy ona ma tak jak kot ze to juz instynktownie ??

Uprawnienia umieszczania postów