Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: cos dla odmiany

Re: cos dla odmiany

pepre hhehehehe :P Dobra fota. Moim zdaniem troche za ostro potraktowaliście 16 letnią dziewczyne.

16 letnia dziewczyna to juz mloda kobieta podobno sa w pelni rozwiniete fizycznie i psychicznie,wiec wiedziala co pisze... ale przyznam szczerze ze troche za ostro odpowiedzieliscie na jej pomysl. Ja tez uwazam ze na stronie forum dla pieskow bylby troche gryzacy z reszta.
    PS. Jakie trzeba miec terra dla owczarka niemieckiego? )))))))

myśle że 250/150/300 wystarczyłoby

MataManX
    Guest

hehe a mówią że ja jestem złym charakterem na forum i jadę po początkujących LOL

INGO
    Guest

pssss...nie wypowiem sie na ten temat...szkoda slow...nie mam zamiaru sie tlumaczyc...
    I tak Pozdrawiam, chociaz troszke mi przykro:/

INGO
    Guest

Aha na marginesie podobno to forum "NA KAZDY TEMAT":P Pozdro!

Najeżdżacie na Ingo, a jej zapewne chodziło o temat, a nie forum - takie przejęzyczenie. :P

A to już zupełnie inna sprawa, bo jak zauważyła, to jest dział na każdy temat, tak więc temat piesków też może być.

Ponieważ "na każdym zebraniu jest tak, ze ktoż musi zacząć pierwszy", to ja zacznę. :]

Więc ja lubię pieski i mam nawet jednego jedenastolatka - zmieszanego jamnika krótkowłosego z małym owczarkiem nizinnym. Wyszło z tego coś na wzór jamnika
    szorstkowłosego.

ziomalka_puma
    Guest

no niby tak ale można poprostu wejść na forum o psach jak ktoś lubi bo każdy zaraz zacznie dawac takie tematy... ja dam temat o fretkach, ktoś da temat o krolikach, jeszcze ktoś o kotach itd...

Uprawnienia umieszczania postów