-
Re: Mistrzostwo Europy
w moich oczach i tak portugalia jest mistrzem. Kibic byl naprawde dobry, zarabiscie wbil sie w siatke od bramki
-
SUPEr że Grecja , wiedziałem ze wygrają :-)
-
ja tam byłęm za portugalią. Ostro nacierali po straconej bramce, ale dalej chce mi sie śmiac z tego kibica ;-)
PORTUGALIA NIC SIE NIE STAŁO. GRECJA TY PAŁO !!!!! :-)
-
Kibic był śmieszny.
Szkoda Portugalii i Czechów....
-
A ja wam powiem że nie wierze, że portugalia przegrala i mowcie co chcecie ale ja nie wierze wiec portugalia wygrala a poza tym powinen byc dodatkowy gol dla portugali za to że kibic wpadl do bramy...
-
Koleś zawisł na siatce jak mucha na sieci pajęczej. Ma swoje 5 minut, ciekawe tylko jak potraktują go na posterunku :-). A co do meczu, to ja również kibicowałem Portugalii, ale nie zasłużyła ona dzisiaj na wygraną, Portugalczycy grali słabiej i było to wyraźnie widać. Drugi raz przegrywają z Grekami - to nie przypadek.
Pozdrawiam
Robin
-
Popatrzecie. Portugalia grała u siebie. Przegrywali 1;0 i wybiegl kibic. Moze specjalnie go wypuścili zeby portugalia zyskała na czasie. A co tam portugali. Wypuszczą gamonia, polata troche i zyskają 2-3 minuty dodatkowe.
-
-
I dwa dodatkowe gole za to że grali u siebie i za to że sędzia ponoć zna się dobrze z greckim selekcjonerem.... Ziomalka przekonałaś mnie, to był jeden wielki kant ;-).
Pozdrawiam
Robin
-
bleeeeee bylem za Portugalia, szkoda mi ich
Uprawnienia umieszczania postów