-
Re: Ciekawe zwierzaki w Chorwacji
Kamil napisal nie ma sensu wylapywac zwierzat z ich naturalnego srodowiska szkoda zwierzaka. Moge o cos zapytac jakie masz zwierzeta?? moze regiusa?? albo Iguane?? niby pochadza z ferm w ojczystym kraju ale jakos na te fermy musialy trafic.
Pozatym widac rosna nam Polscy Łowcy krokodyli , Kretschmer wez z soba aparat porob ciekawe fotki mysle ze zdabedziesz wieksze poparcie sprawisz ludzia przyjemnosc dzielac sie fajnymi zdjeciami, i nikt cie nie obrzuci blotem.
-
Gekony złapać prosto. Mi się udało 4. Oczywiście wszystkie zostały wypuszczone. Skorpa znalazłem pod prysznicem :].
-
Jedyne co udało mi się złapać to modlichę... ale jak pomyślałem co by przeżywała podczas transportu to ją wypuściłem... jest przecież tyle ładnych, które mogę kupić w polsce... i które nie zaznały smaku wolności... poza tym było tam pełno jakichś takich jaszczurek, sylwetki podobnej do zwinki, ale nieco smuklejszych, koloru brązowego, a osobniki w porze godowej miały czerwone i niebieskie gardła. Nie wiem co to jest, bo zasówało tak szybko, że żadnej dokładnie nie obejrzałem Ale modlicha tak mi się spodobała, że chyba sobie jakąś kupię
Uprawnienia umieszczania postów