-
Re: czy silikon moze byc??
NukeIt napisał(a):
Nierownosci po spawaniu ramy mozna zeszlifowac na plasko (np.
katowka)
Ja pisałem o braku kątów prostych a nie o nierownosciach wynikłych ze spawania czyczywiscie wszystkie spawy dokłądnie przeszlifowałem; ale terrarium było tak jakby troche zwichrowane czy cos w tym stylu poprostu nie wszędzie były konty proste i kładac szybę na spód trzymala się ona na 3 rogach a nie na 4 dlatego musiałem podkłądac sporo kleju pod szybę aby leżała dokładnie na wszystkich 4 krawedziach kontownika.
-
Sorry, zle zrozumialem '^_^
-
ja tam mam dobrze bo nei musze spawac takich rzeczy na takie male terra nie trzeba wzmocnien
-
Drogi qufello !
Wymiary terra, które podajesz (20x36x26) wystarczą Ci na 1,5 kędzierzawca. Jemu wystarczy spokojnie 20x30x20. Jest to pajączek naziemny i bardzo spokojny, więc możesz poprzestać na siatce jednowarstwowej (chyba, że chcesz zastosować gazę)
-
neee gaze raczej nie, hmm jednak bede budowal terra i chyba zrobie jak mowisz 20x30x20
-
...najlepszy jest silikon przezroczysty...nie kosztuje duzo za duza tubke zaplacilem cos kolo 6 zlotych....co naprawde nie jest az tak duzo...tubka jest w miere duza i bez problemu skleilbys okolo 3-4 takich terra, jedna tubka...narazie i pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów