Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: skeryfikacja

skeryfikacja

orientuje sie ktos czy u nas w Polsce robia takie cuda ?? i ile to kosztuje, z gory dzieki

ponczos
    Guest

Re: skeryfikacja

A co to takiego?? Wyszukiwarka znajduje jedynie "skaryfikacja"

wzory sa wycinane na ciele, czy raczej wypalane i potem jak sie zagoi jest swego rodzaju tatoo

Kromms
    Guest

ja cie moge pociąć... najpierw pisakiem wzorek trzeba namalowac a pozniej kosa i ciach ciach

ponczos
    Guest

Czyli to jednak skaryfikacja!! ) Tu powinienneś coś znaleźć: http://www.miki.hg.pl/moda.php

kosa to mozesz zkosic zboze, a na tej stronie jest opisane co to jest, nie ma mowy o cenach niestety :/ a moze pzeoczylem

ponczos
    Guest

Faktycznie nie ma. Może jak napiszesz do właściciela tej stronki to poda Ci ceny i namiary!! )

z tego co slyszalem sa tacy co to wykonuja ... ale nie jest to jeszcze takie popularne
    czytalem o tym na forum www.paincompany.com - ktos juz tam o to pytal chyba.
    Koles u ktorego sie przebijalem opowiadal mi o tym bo sie tym interesuje - moze nieglugo nawet sie tym zajmie ! na www.bmezine.com jest duzo ciekawych zdjec ( jest jedna wada - serwis w polowie platny)

paincompany odwiedzam czesto, na bmezine tez bylem, jednak wiele sie nie dowiedzialem, ale dzieki xKubax

aha - w takiem razie wiele nie pomoge :P
    Ale jak znajdziesz cos ciekawego to podrzuc mi albo tutaj linka
    Dzieki

Uprawnienia umieszczania postów